logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/02/29 - 10:16
  • 208
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تاکید بر همکاری های علمی و فرهنگی میان ایران و اندونزی

در نشست مشترک میان سفیرج.ا.ا ورایزن فرهنگی کشورمان با اعضای مجلس العلمای برهمکاری علمایی ،علمی، فرهنگی میان ایران و اندونزی تاکید شد. درنشست مشترک که با حضورسفیر ج.ا.ا دراندونزی و رایزن فرهنگی سفارت کشورمان با اعضای شورای مرکزی مجلس العلما برگزارشد، دو طرف توافق کردند با برگزاری نشست های با موضوعات جهان اسلام ، هفته های فرهنگی ( فیلم و موسیقی ) آمادگی کامل خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات  اسلامی محمدبروجردی سفیر کشورمان و محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی به اشترکات فرهنگی دو کشور اشاره کردند و افزودند: امروز شاهد پیشرفت علم و تکنولوژی درایران و دستیابی به علوم روزهستیم و ما آمادگی داریم این علوم روز را دراختیار کشور دوست و برادر اندونزی قراردهیم . همکاری های علمی و دانشگاهی وتخصیص بورسیه های ویژه تحصیلی ازجمله مواردی بود که دراین نشست مورد بررسی قرار گرفت.   

     سودارنوتو عبدالحکیم قائم دبیرکل مجلس مجلس العلما درآغاز این نشست مشترک گفت: ایران درخاورمیانه مقتدر وبانفوذ است و این از افتخارات جهان اسلام است . قائم مقام دبیرکل مجلس العلما افزود: جهانی که باید برای ایجاد یک زندگی همزیستی، مسالمت آمیز و مرفه درمیان جوامع و تمدن های مختلف تلاش کند ، عمداً با اقدامات تروریستی و صهیونیسم اسرائیلی تحت حمایت آمریکا مختل و نابود شده است. تمدن جهانی درحال حاضر به دلیل جنایات گسترده ای که به طور مستمر توسط اسرائیل مرتکب می شود، دچار بحران شدیدی شده است. یکی از این جنایات نسل کشی است که بدون شک یکی از بزرگ ترین جنایات علیه بشریت است. اقدامات وحشیانه صهیونیست ها مانند آوارگی اجباری، ساخت و سازغیرقانونی مسکن، کشتار دسته جمعی، و تخریب زیرساخت ها، رنج غیرقابل تصوری را برای مردم فلسطین ایجاد می کند. از سال 1948، بدبختی مردم فلسطین آغاز شد و تاکنون درطول تاریخ تشدید شده است. نمی توان تاثیرانسانی سیاست های وحشیانه صهیونیستی را نادیده گرفت. مردم فلسطین در چرخه فقر و بلاتکلیفی گرفتار شده اند، کودکان از حق اولیه خود برای زندگی در صلح محروم شده اند و خانواده ها با تیراندازی و دیوارهای حائل ازهم جدا شده اند.  سودارنوتو خاطر نشان کرد  تشکیل دو کشور که توسط سازمان ملل تأیید شده است، تحقق نیافته است، زیرا اسرائیل قصد دارد تمام اراضی فلسطین را تصرف کند. همزمان با تلفات گسترده ناشی از نسل کشی و جنایات جنگی اسرائیل، یک اتحاد جهانی پدید آمده است که اغلب به عنوان اتحاد جهانی از آن یاد می شود، کشورهای متعدد و نیروهای جامعه مدنی در آن شرکت دارند. این اتحاد از مبارزات فلسطین حمایت می کند، از بشریتی که توسط اسرائیل از حقوق و حاکمیت محروم شده است دفاع می کند و جنایات اسرائیل را از طرق مختلف محکوم و با آن مخالفت می کند. تظاهرات گسترده یا اقدامات مسالمت آمیز که توسط نیروها،  سازمان های بین مذهبی، بین قومی و بین ملیتی تا کنون در بسیاری از کشورها انجام شده است، نشان دهنده تقویت آگاهی و نگرانی جهانی برای مبارزه با ظلم است. نژادپرستی و استعمار؛ حمایت از انسانیت و حقوق بشر؛ و مدافع آزادی، حاکمیت و صلح است. این افزایش آگاهی جهانی در اقداماتی مانند تحریم جهانی همه محصولات اسرائیلی نیز آشکار می شود. افزایش فشار جهانی بر اسرائیل از طریق تحریم و ابزارهای مختلف، با هدف تضعیف حمایت سیاسی و دیپلماتیک جهانی اسرائیل و منزوی کردن آن از جامعه بین‌المللی است.

مسوول فرهنگی مجلس العلما نیز دراین نشست مشترک گفت : در چند سال گذشته به بهانه اسلام هراسی ، ایران هراسی را نیز در سرتاسر دنیا به راه انداخته اند. قطعا صهیونیست ها در ایجاد این دیدگاه نقش افرین بوده اند. ایشان تاکید کردند سازمان های اسلامی آمادگی دارند در بخش های مختلف با ایران همکاری کنند. 

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی کشورمان نیز درادامه نشست گفت : نشست ها و سمینارهای متفاوتی میان سازمان های اسلامی، اندیشمندان ایرانی و اندونزیایی با موضوعات مهم خصوصا مساله فلسطین دردستور کارقرار گرفته است. رایزن فرهنگی سفارت تاکید کرد: از اقدامات و برنامه های سال جاری برگزاری هفته فرهنگی میان دو کشور ایران و اندونزی خواهد بود. سفیر کشورمان نیز با اشاره به ظرفیت های فرهنگی و سیاسی دو کشور ایران و اندونزی گفت: قرابت و نزدیکی و ارتباط ایران و اندونزی از گذشته دور وجود داشته و با مراجعه به آثار تاریخی ، و اسناد بجامانده نشانه های از آثار زبان فارسی نیز در برخی از جزایر به چشم می خورد. محمد بروجردی به موضوع فلسطین هم اشاره کرد و گفت : ایران و اندونزی درموضوع فلسطین یکصدا و همدل هستند و اقدامات دو دولت در زمینه های مختلف خصوصا محکومیت صهیونیست ها درمجامع بین المللی مشهود و روشن است .  بنیان سابتو مو معاون بخش بین الملل مجلس العلما نیز گفت: بنده مطالعه مفصلی با موضوع ایران داشته ام و با رجوع به منابع تاریخی و فرهنکی به این نتیجه رسیدم که ایرانیان بشر دوست و اهل تعامل و فرهنگ هستند. معاون بین الملل مجلس العلما تاکید کرد : ما آمادگی داریم با همکاری رایزنی فرهنگی سفارت همکاری های  مشترکی درنشست های علمی و فرهنگی داشته باشیم

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved