دیپلماسی مردمی موثر در آفریقای سیاه
قاره پهناور آفریقا که پس از شکلگیری عصر مدرن (با مولفه اصلی تولید صنعتی) همواره مورد ظلم و تعدی استعمارگران و مستکبران قرار گرفته بود، به انقلاب اسلامی ایران و بنمایههای تئوریک آن توجهی جدی کرد.
وزیر مالزیایی در گفتوگو با ایکنا بیان کرد:
تأثیر فناوریهای جدید در جذب مردم و انس هرچه بیشتر با قرآن
وزیر مسئول امور اسلامی در ایالت ساراواک مالزی با اشاره به تأثیر فناوریهای جدید در جذب مردم و انس و الفت هرچه بیشتر با قرآن کریم گفت: مالزی توانسته با توسعه بخش چاپ و نشر نسخههایی از قرآن کریم را طراحی و در جلدهای زیبا عرضه کند که همین امر با استقبال جامعه روبه رو بوده است.
در گفتوگو با ایکنا بیان شد؛
جشنواره مالزی فرصتی برای معرفی سبکهای متنوع خوشنویسی قرآنی است
پیمان پیروی، هنرمند خوشنویس ایرانی شرکتکننده در جشنواره هنرهای قرآنی رستو در مالزی گفت: با برپایی چنین جشنوارههایی مردم با قرآن و دستاوردهای قرآنی آشنا میشوند، هنرمندان در رشتههای مختلف از جمله خوشنویسی در آن شرکت و خطوط مختلف خوشنویسی قرآنی را به بازدیدکنندگان و مخاطبان معرفی میکنند.
در گفتوگو با ایکنا بیان شد؛
توهین به مقدسات اسلامی در بیگانهستیزی ریشه دارد
اساتید الهیات از آفریقای جنوبی معتقدند که اقدامات اخیر در مورد هتک حرمت قرآن و مقدسات اسلامی برخلاف آموزههای اجتماعی است و این اقدامات در بیگانهستیزی، نفرت و عدم تحمل دیگران ریشه دارد. در مقابل باید علیه این افراد متحد شد و دین میتواند به ما در تحقق این انسجام در اجتماع کمک کند.
دیپلمات فرهنگی ایران مطرح کرد؛
جشنواره شعر فجر امکانات مهمی در حوزه دیپلماسی فرهنگی ایجاد میکند
رستمی: جشنواره شعر فجر پرچمدار شعر و ادب پارسی است و این جشنواره امکانات مهمی در امر پیشبرد دیپلماسی فرهنگی دارد.
رایزن فرهنگی ایران در مالزی:
ظرفیتهای فراوان همکاریهای قرآنی دوجانبه ایران و مالزی
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در مالزی با تشریح فعالیتهای قرآنی این رایزنی، زمینههای همکاریهای مشترک دو کشور در زمینه سبک زندگی و امور قرآنی را وسیع و دارای قابلیتهای گسترده دانست.
در گفتوگو با رایزن فرهنگی کشورمان در فرانسه مطرح شد؛
ناگفتههایی از اقدام «شارلی ابدو»
مجله شارلی ابدو نشریهای است که سالهاست نه از طریق توانایی حرفهای، ایدههای ناب و مشارکت کاریکاتوریستهای برتر فرانسه، بلکه بهواسطه توهین به خداوند، پیامبران و اهانت به میراثهای جاودانه خیر و رحمت در میان ابنای بشر، مورد توجه برخی رسانهها و مورد نفرت گروههای مختلف واقع شده است.