انتشار مقاله به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در زیمباوه
به مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام خمینی دو مقاله در روزنامه هرالد زیمبابوه منتشر ش
چاپ مقاله با عنوان (یاد امام خمینی(ره) 34 سال پس از رحلت، میراث آن همچنان ماندگار است)
13 خرداد ماه، 34 سال پیش، میلیونها نفر به خیابانهای تهران ریختند تا با اشکآلود با رهبر فقید انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره)، مردی که مسیر تاریخ را برای همیشه تغییر داد، وداع کنند.
یادداشت رایزن فرهنگی با عنوان :
« چرا نیجریه ای ها برای تحصیل، مهاجرت می کنند»
حدود 5500 نیجریه ای به عنوان دانشجو در سودان بحران زده مشغول به تحصیل بوده اند. این موضوع این سوال را مطرح می کند که چرا نیجریه ای ها به شدت به دنبال تحصیل در خارج از کشور هستند
تفکر بسیجی؛ چراغ هدایت مقابل جنگ ترکیبی
حماسه سوم خرداد و تفکر بسیجی چراغ هدایت در برابر جنگ ترکیبی و توسعه فعالیتهای فرهنگی خواهد بود.
انتشار مقاله استاد دانشگاه «طرطوس» در روزنامه «تشرین» به مناسبت بزرگداشت حکیم «ابوالقاسم فردوسی»
همزمان با روز بزرگداشت شاعر بزرگ و حماسهسرای نامدار ایران زمین «حکیم ابوالقاسم فردوسی»، با حمایت خانه فرهنگ کشورمان در لاذقیه، مقالهای تحت عنوان «حکیم فردوسی؛ شاه شعرا و سالار حماسه¬سرایان» در روزنامه سراسری "تشرین" مورخ جمعه 29/2/1402 به قلم دکتر "بثینه شموس" استاد و عضو هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه طرطوس منتشر شد.
« نگاهی به جایگاه زنان در نیجریه »
توسعه نیافتگی نیجریه در مورد وضعیت زنان خود، به دلیل سابقه طولانی استثمار و سرکوب استعماری، باعث تحریف جهت گیری های اقتصادی، آموزشی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی، ایدئولوژیک و اجتماعی نیجریه شده است.
ضرورت بهرهگیری از ظرفیت بسیج در توسعه فعالیتهای فرهنگی و بینالملل
مقام معظم رهبری؛ «فرهنگ بسیجی است که می تواند بر همهی تحولات این کشور فایق بیاید و حرکت این کشور را تضمین کند» و « فرهنگ بسیجی... نشأت گرفته از روحیه ی ایمان و ایثار توأم با تلاش انقلابی عزیزان بسیجی می باشد».
انتشار مقاله به مناسبت روز قدس در بمبئی
همزمان با فرا رسیدن روز جهانی قدس و پیرو اهمیت اتحاد مسلمانان جهان در مقابل رژین اشغالگر قدس، مقاله ای را با عنوان «فلسطین محور وحدت جهان اسلام ، قدس در آستانه آزادی» به قلم جناب آقای صیادی مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی وبه زبان اردو در دو روزنامه کثیر الانتشار اردو تایمز و ...... انتشار یافت.
یادداشتی از رایزن فرهنگی ایران در هند
کتابخوانترین مردم دنیا روزانه چند ساعت کتاب میخوانند؟
رایزن فرهنگی کشورمان در هند درباره کتابخوانی در این کشور نوشت: «طبق آمار شاخص امتیاز فرهنگ جهانی در میان ۳۰ کشور بزرگ بررسی شده، هندیها طبق فهرست، ۱۰.۴ ساعت مطالعه هفتگی داشتند.»