چرا سوزاندن متون مقدس مانند قرآن به اسلام هراسی دامن می زند؟
حوادث اخیر در هتک حرمت به متون مقدس، به ویژه قرآن کریم، موجی از شوک را در جوامع سراسر جهان وارد کرده است. در حالی که افزایش هشدار دهنده اسلام هراسی همچنان بر هماهنگی مذهبی سایه افکنده است، رهبران و شهروندان با پیشینههای مختلف در یک فراخوان واحد برای احترام به همه متون مقدس، مکانها و شخصیتها گرد هم میآیند.
محمدرضا بهمنی نوشت:
اهمیت معرفی صنایع خلاق ایران در روسیه
بدونشک، هفتههای فرهنگی فرصت و بستری را فراهم میسازد تا ملتها به دور از هرگونه واسطهگری و مانعی بازدارنده، با یکدیگر مستقیما ارتباط برقرار کرده و اتصالات آنها در فضایی غیر از روابط سیاسی و بینالمللی شکل گیرد.
نقطه عطف روابط فرهنگی تهران - مسکو
مسعود احمدوند نوشت: برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه پدیده مبارکی است که میتوان از آن بهمثابه فرصتی طلایی در عرصه دیپلماسی عمومی یاد کرد. رویدادی که ناظر به دو بعد ماهوی و شکلی قابل تحلیل و بررسی است. در بعد ماهوی، بهصورت کلی با نوعی معناگرایی و اعتبارسنجی خاص در عرصه دیپلماسی عمومی و فرهنگی مواجه هستیم. صورتبندی این نگاه خاص، با توجه به ماهیت گفتمانی و فرهنگی انقلاب اسلامی چندان پیچیده نیست.
یادداشت حنیف غفاری/
تکلیف ما با دنیای روایتها!
مخرج مشترک روایتگری اکثر روسها از ایران «تابآوری تحسینبرانگیز ایران» در برابر انواع تحریمها و توطئههاست.
رضا ملکی نوشت:
پیام مهم برگزاری هفته فرهنگی ایران در روسیه
رئیس مرکز مطالعات فرهنگی و بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نوشت: این سازمان بهعنوان قرارگاه دیپلماسی فرهنگی کشور، نقش بازیگری فعال و پویا را در برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مسکو و سنپترزبورگ ایفا میکند.
تهران - مسکو؛ از دریچه فرهنگ
سرپرست اداره کل همکاریها و تنظیم گری صادرات فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در یادداشتی نوشت: تقویت همکاریهای فرهنگی میان تهران و مسکو در تثبیت مؤلفههای پنداری و ذهنی مخاطبان دو کشور نسبت به یکدیگر و در نتیجه همافزایی این دو در برابر توطئههای مشترک بازیگرانی مانند آمریکا در بزنگاههای حساس، نقش اساسی و مهمی ایفا خواهد کرد.