محکومیت صهیونیسم به نابودی
روایتگری و درک نسل جدید در آمریکا و اروپا در قبال مسأله فلسطین و موجودیت نامشروع صهیونیسم، با ذهنیت و رسوبات فکری نسلهای گذشته این جوامع و کشورها در تعارضی آشکار قرار دارد.
«نیاز فوری مردم غزه به کمکهای بشر دوستانه» در روزنامه ستاره کنیا
در روز جمعه 19 آبان 1402 از سوی نمایندگی فرهنگی ایران در کنیا مقالهای تکاندهنده با عنوان «نیاز فوری مردم غزه به کمکهای بشر دوستانه» در یکی از روزنامههای برجسته کنیا به نام «ستاره» منتشر شده است. این مقاله توسط عثمان فارسی با نام مستعار «مهدی گولنی» نوشته شده و به وضعیت بحرانی در حال وقوع در نوار غزه میپردازد.
اندیشه شی جین پینگ در زمینۀ فرهنگ و توسعۀ فرهنگی چین
اندیشه شی جین پینگ در زمینۀ فرهنگ و توسعۀ فرهنگی چین و دیدگاه پژوهشگران دانشگاهی و رسانه ای از نظر رئیس جمهور چین، شی جین پینگ، فرهنگ نقش یگانه و بیبدیلی در جوان سازی ملت چین و ساختن یک جامعۀ جهانی با آیندۀ مشترک ایفا می کند. او از حکمت چینی سخن میگوید که هزاران سال تداوم یافته است؛ از شکوفایی متقابل تمدنهای جهانی و دستاوردهای فرهنگی محبوب حمایت، و جوانان را تشویق میکند تا سنت های غرورآفرین خود را به ارث ببرند و دیگربار ابداع کنند.
فرهنگ فولانی ها و سبک زندگی آنها در نیجریه
فولانی ها مردمی از اصالت ترکیبی هوسا و فولانی هستند. آنها عمدتاً در منطقه شمالی نیجریه زندگی می کنند که بیشتر آنها به گونه ای از هوسا یا فولانی یا هر دو صحبت می کنند . در آغاز قرن نوزدهم ،شیخ عثمان دان فودیو موفق شد یک امپراتوری متمرکز فولانی را تأسیس کند
صهیونیستها یادتان باشد؛ صلاحالدین ایوبی انتقام نگرفت
صهیونیستها یادتان باشد؛ صلاح الدین ایوبی در ۴ اکتبر ۱۱۸۷ پس از تسخیر اورشلیم، عکا، تورن، بیروت، صیدا، ناصره، قیصریه و غیره در نبرد حطین از مردان، زنان و کودکان بی دفاع اورشلیم انتقام نگرفت.
رویکرد تمدنی به دولتسازی
تمدن اسلاو-ارتدوکس همواره در کانون نفوذ «امواج تمدنی» بوده است. اکنون با تضعیف تدریجی نظام تمدنی غرب، ابر چرخه جدیدی از «شرق» آغاز شده است.
مسلمانان بالکان و صدای شوم صهیونیسم
متاسفانه دنیا از رد پای شوم صهیونیسم در منطقه بالکان غافل شده است. آن هم در روزهایی که قساوت و آشوب طلبی آنان در غزه، برای همه دنیا به اثبات رسیده است.
انتشار جایگاه اجتماعی بالای زنان ایرانی در رسانه ی کنیایی
رایزنی فرهنگی سفارت ج.ا.ایران درکنیا در 5 آبان ماه1402 مقاله ای به قلم دکتر زاهره میرجعفری در روزنامه ستاره در مورد دستاوردهای چشمگیر در جایگاه والای زنان در ایران منتشر کرد.
مقاله با عنوان (سادات در جنوب شرق آسیا) به قلم یوسف مهدی از میانمار
مسلمانانی که اولین بار از طریق دریا وارد میانمار شدند، در قرن ٩ میلادی است. آنها از طریق راه های دریایی وارد مناطق جنوبی و مناطق ساحلی میانمار، ایالت راخین شدند.٣ اینها از طریق خلیج بنگال، برای تجارت آمدند. تا آن زمان میانماری ها تجارت از طریق دریا را شروع نکرده اند. بعد از آمدن تاجرات عرب و فارس ها، میانماری ها یواش یواش شروع کردند. ایالت راخین با مناطق سواحلی خلیج بنگال ٥٦٣ کیلومتر هم مرز دارند. علت اینکه در ایالت راخین مسلمان زیاد است، این منطقه با مناطق دیگر میانمار به دلیل وجود کوه های بلند و استوار فاصله شده است. بیشتر مسلمانان نیز از خلیج بنگال وارد شده، در آن سواحل سکونت برگزیدند.برای دریافت متن مقاله می توانید از لینک ذیل اقدام نمایید :