یاداشت تحلیلی حجتالاسلام ایمانی پور در سایت مقام معظم رهبری با عنوان :
جنگ جهانی علیه نهاد خانواده
خانواده، اولین و اصیلترین کانون تعلیم و تربیت است. اگر جامعهای را از این موهبت محروم نمایند، آن جامعه را از اصالت، هویت و معنویت تهی ساختهاند.
کاخ الیزه و معمای آفریقای جدید
الگوها و مصادیق استعمار فرانو یکی پس از دیگری در نیجر، گابن، بورکینافاسو و مالی به چالش کشیده شده و حتی برخی کشورها مانند مراکش در شمال آفریقا، فاصله گیری از پاریس را تبدیل به یک الگوی عملیاتی در حوزه سیاست خارجی و فرهنگی خود کرده اند.
مهندسی تغییر بازی یا نزاع مگا کریدورها کریدور هند- غرب آسیا -اروپا
از این کریدور به عنوان یک رسانه اصلی برای یکپارچگی اقتصادی بین هند، غرب آسیا و اروپا، یک پروژه «هندو-اروپایی»، یک توافق دیپلماتیک، ابتکار شگفت انگیز، یک فرصت بزرگ، دنیای هماهنگ، تغییر دهنده بازی، یک معامله بزرگ، پروژه بلندپروازانه، یک جهش تاریخی در اتصال و توسعه جهانی، پروژه تاریخی، انقلابی در یکپارچگی اقتصادی، یک جهش در برابر کندی اقتصاد جهانی و کریدور فرامرزی در یک جهان در حال تحول نام می برند.
چشمانداز هوش مصنوعی بر توسعه صنایع فرهنگی
در این مقاله چالشها و فرصتهای کاربرد هوش مصنوعی در توسعه صنایع فرهنگی بررسی و برای تنظیم و نظارت این حوزه پیشنهادات و راهکارهایی ارائه شده است.
یادداشت نقدی بر تعریف اصطلاح «صنایع فرهنگی»
قبل از ورود به هر موضوع علمی، لازم است اصطلاحات آن علم تعریف شود. تعریف اصطلاحات باعث میشود حد و مرز مباحث مشخص باشد. عدم وجود یک تعریف مشخص باعث میشود صاحبنظران بر اساس فهم خود و از یک زاویۀ خاص، مطالب را بیان کنند.
بزرگترین بستر جهاد تبیین
این روزها عزاداران و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، خود را مهیای سفر معنوی به عتبات عالیات و پیادهروی اربعین میکنند. به فرموده رهبر معظم و حکیم انقلاب اسلامی، راهپیمایی اربعین، آیت عظمای الهی است و این حماسه را باید در شأن همین نشانه بزرگ مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
نزدیک قلهایم، ناامیدی ممنوع!
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به «عبور کشور از گردنهها و مسیرهای سخت در حرکت به سمت قلهها» تاکید کردند: «ما از بخش زیادی از مسیر با وجود شیب تند عبور کرده و به قلهها نزدیک شدهایم،بنابراین امروز روز خسته شدن و ناامیدی نیست بلکه روز شوق و امید و حرکت است و مسئولان کشور باید با این روحیه حرکت کنند.»
صنایع فرهنگی؛ صنایع تبدیل باورها به مصنوعات
در سال های اخیر، توجه به صنایع فرهنگی و اهتمام به ارتقاء جایگاه آن در بسیاری از کشورها دوچندان شده است. کشورها تلاش میکنند، محصولات فرهنگی بومی و سرزمینی خود را در مقیاس فراسرزمینی به اشتراک بگذارند و از این طریق، بخش اعظمی از مصرف فرهنگی جوامع دیگر را به خود اختصاص دهند.
مراوده فرهنگی ایران و هند در ساحت ادبیات فارسـی
گستردهترین قلمروی که زبان فارسی بیرون از مرزهای فرهنگی ایران در آن بالید، شبه قاره است. نام این قلمرو گسترده خود بیانگر عظمت آن است: شبه قاره.