امام خمینی (ره ) رهبر تاریخ ساز عصر
او در شرایطی که هر دو ابر قدرت شرق و غرب دنیا به عنوان جبهه خارجی در برابرش ایستاده بودند و رژیم پهلوی نیز در داخل ایران با تمام توان و امکانات خود با او مبارزه می کرد.
درج مقاله رایزن فرهنگی در مطبوعات نیجریه با عنوان:
«امام خمینی(ره) و بیداری اسلامی»
مقاله رایزن فرهنگی کشورمان با عنوان «امام خمینی(ره) و بیداری اسلامی» به زبان انگلیسی در روزنامه کثیر الانتشار سان در مطبوعات کشور نیجریه منتشر شد.
میراث فرا زمانی امام خمینی(ره)
با گذشت ۳۴ سال از فقدان امام راحل، با مکتبی مواجه هستیم که میراث ماندگار، تاریخی و فرازمانی ایشان محسوب میشود. تلفیق و تجمیع ابعاد والای شخصیتی، فکری، ادبی، سیاسی و عرفانی حضرت امام خمینی(ره) در مکتب ایشان قابل تبلور است.
تبلور عزت، حکمت و مصلحت در عرصه دیپلماسی فرهنگی
جایگزین کردن نگاه قرارگاهی به جای نگاه سازمانی، موجب تقویت مولفههای عزت، حکمت و مصلحت در روابط خارجی شده و همافزایی و سرعت در عمل را به ارمغان خواهد آورد.
یادداشت رایزن فرهنگی ایران در صربستان به مناسبت برگزاری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران؛
یادداشت رایزن فرهنگی ایران در صربستان به مناسبت برگزاری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران؛
رایزن فرهنگی ایران در صربستان معتقد است که نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نشانه بزرگ تلاش مسئولانه برای محافظت از حق شهروندان به مطالعه و دسترسی به اطلاعات است و در غنیسازی فرهنگ عمومی نقش مهمی دارد.
واکاوی نقشه فمینیستی غرب
این روزها فمینیسم نه در قالب یک نگاه و مکتب انتقادی بلکه در چارچوب یک رویکرد عملیاتی از سوی بازیگران غربی در حال ترویج است! نسخههای سنتی و نوینی که فمینیستها در راستای تاثیرگذاری بر افکار عمومی دنیا طراحی کردهاند، اکنون تبدیل به دستورالعملهای اجرایی خطرناک دستگاههای فرهنگی، امنیتی و سیاست خارجی برخی دولتهای غربی، خصوصا بازیگران اروپایی شده است.
ترفندی که دیگر جواب نمیدهد!
اکنون، صهیونیستها ناچار هستند علاوه بر پذیرش هزینههای ناشی از اغتشاش داخلی در اراضی اشغالی، هزینههای سنگین و جبرانناپذیر ناشی از واکنش جمعی جبهه مقاومت را نیز پذیرا باشند.
دیپلماسی فرهنگی؛ مولد، مکمل یا ابزار؟
بهطور کلی سه نگاه کلان نسبت به دیپلماسی فرهنگی و جایگاه آن در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که غلبه هر یک از آنها بر عرصه تصمیمگیری در حوزه سیاست خارجی آثار و تبعات خاص خود را خواهد داشت.
چرا آمریکا از بحران سودان استقبال میکند؟
تراژدی کشته و زخمیشدن صدها نفر در سودان، منجر به تاثر افکار عمومی جهان اسلام و منطقه شده است.حتی آتشبس پیشنهادی طرفین به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر نیز عملا اجرایی نشد تا کماکان شاهد تشدید منازعات در خارطوم باشیم.