بس است جنگ و ویرانی؛ تجمع مردم لوگانوی سوئیس در محکومیت جنایات امریکا و اسرائیل
چند صد نفر از مردم شهر لوگانو سوئیس در میدان «پیاتزا ریفورما» تجمع کردند تا افزایش تنشها در خاورمیانه را محکوم کرده و خواستار توقف خشونتها از سوی اسرائیل و امریکا شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شرکتکنندگان برای اعتراض به افزایش خشونتها در خاورمیانه و همچنین سایر درگیریهای جهان گرد هم آمدند.
بس است جنگهای امپریالیستی، بس است مرگ و ویرانی از جمله شعارهایی بود که در این تجمع شنیده شد.
در محل تجمع، انتقادهایی نسبت به سیاستهای دولت سوئیس و بهویژه وزیر امور خارجه، کاسیس مطرح شد که او را به «بیتحرکی» متهم کردند.
در سخنرانیها، برخی انجمنهای فعال در منطقه از مردم خواستند نباید روی خود را برگردانیم و باید صدای قربانیان غیرنظامی، بهویژه کودکان، شنیده شود.
همچنین مواضع دیگری مطرح شد؛ از جمله به وجود دوگانگی در معیارها در نحوه برخورد با درگیریهای بینالمللی انتقاد شد.
گفتنی است، دولت سوئیس روز گذشته به مانند برخی دولت های اروپایی دیگر مانند اسپانیا، فرانسه و ایتالیا حریم هوایی خود را بر روی هواپیماهای نظامی امریکا بست.

انتهای پیام/