-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی

قرار اقتــدار
 

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان دستگاه اصلی سیاستگذاری و راهبری دیپلماسی فرهنگی و عمومی جمهوری اسلامی ایران است که به تعبیر مقام معظم رهبری می‌بایست در نقش «قرارگاه مشترک(1)» برای هم افزایی و هماهنگی فعالان فرهنگی، هنری و رسانه ای کشور در عرصه بین‌الملل فعالیت نماید. ایشان همچنین ضمن تاکید بر برتری اقتدار معنوی براقتدار مادی(2)، از سازمان به عنوان «حامل اقتدار معنوی نظام» یاد می کنند(3). درهمین راستا و با قدرشناسی از تجارب پیشین فعالان این عرصه، برنامه تحول سازمان در دوره ی دهم فعالیت آن از ابتدای سال 1401 وارد مرحله اجرا شده است. براین اساس، سازمان با اهداف زیر اقدام به تولید محتواهای چندرسانه‌ای با عنوان «قرار اقتدار» نموده است: 
1. معرفی چیستی، چگونگی و دستاوردهای تدریجی اجرای برنامه تحول
2. تجربه نگاری و عرضه ی دانش ضمنی در حوزه تحول سازمانی

 

قسمت اول: از سازمان تا قرارگاه

قسمت دوم: در حال شدن

قسمت سوم: در جستجوی تجارب تمدّنی

قسمت چهارم: حدیث دیگران

قسمت پنجم: روایتی چند از ظرفیت ها

قسمت ششم: روایت ایران از بلندای دماوند

 

 

 


 

[1]) اینجا یک قرارگاه مشترک بناست وجود داشته باشد که کارهای همه را سازماندهی کند، طراحی کند، در عین حال آن تشکیلات هم بعضی قالب هایش، اسم‌هایش و عناوینش محفوظ بماند؛ کار سختی است، یک دقت نظری می‌خواهد (بخشی از بیانات مقام معظم رهیری در دیدار اعضای شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی - 1373/12/12)

[2]) واقعا اقتدار فرهنگی در عالم، آن اقتدار حقیقی است. اقتدار فرهنگی از اقتدار نظامی و سیاسی و پول و اینها مهمتر است. اگر اقتدار فرهنگی به معنای درست کلمه حاصل شد، بقیه کارها به خودی خود انجام می گیرد.(مقام معظم رهبری. در دیدار با رایزنان فرهنگی. 1388/12/11)

[3]) این مجموعه در حقیقت حامل اقتدار معنوی نظام و کشور است، و اقتدار معنوی اگر مردان خود را داشته باشد و پشتیبانی مناسبی بشود، همیشه از اقتدارهای مادی جلو خواهد زد و پیروز خواهد شد (بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار رئیس، اعضای شورای عالی و معاونان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی- 1380/11/17)

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved