هفته گفتوگوهای فرهنگی آسیایی؛ «ضرورت هم افزایی نهادهای علمی کشور برای مواجه با مخاطرات زبان فارسی»
در ادامه برگزاری «هفته گفتوگوهای فرهنگی آسیایی؛ زبان فارسی میراث مشترک معنوی»، دانشگاه فردوسی مشهد، میزبان اساتید زبان و ادبیات فارسی داخلی و خارجی در نشست علمی و آموزشی زبان و ادبیات فارسی بود.
اجلاس نیشابور؛ مجمع آسیایی همکاریهای علمی فرهنگی زبان و ادبیات فارسی تأسیس شد
«اجلاس گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک»، با صدور بیانیهای، به کار خود پایان داد. در این آیین، با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، تأسیس مجمع آسیایی همکاریهای علمی فرهنگی زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه نیشابور تصویب شد.
اجلاس نیشابور؛ فارسی زبان مقاومت است
سرپرست نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی، در «اجلاس گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک»، گفت: زبان فارسی، زبان مقاومت و استکبارستیز است.
اجلاس نیشابور؛ وضعیت آموزش زبان فارسی در جنوب شرق و غرب آسیا بررسی شد
کارگروه شبه قاره و آسیای جنوب شرقی و غرب آسیا در نخستین اجلاس گفتوگوهای علمی فرهنگی مدیران و مسئولین مراکز دانشگاهی و دپارتمانهای زبان و ادبیات فارسی ایران و دیگر کشورهای آسیایی برگزار و نتایج آن اعلام شد.
اجلاس نیشابور؛ چالشهای استادان زبان فارسی در آسیا بررسی شد
در نخستین روز «اجلاس گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک»، پنلهای تخصصی بررسی وضعیت آموزش زبان فارسی در مناطق آسیای مرکزی، غرب آسیا و شرق آسیا برگزار شد.
اجلاس نیشابور؛ معاون وزیر علوم: جایگاه زبان فارسی در ارجاع به متون علمی ارتقا یافته است
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در «اجلاس گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک»، از اینکه زبان فارسی نتواند نسبت خود را با تحولات جهان امروز برقرار کند، ابراز نگرانی کرد.
اجلاس نیشابور؛ استاد ارمنستانی: فارسی زبان فرهنگی و تمدنی است
رئیس دپارتمان زبان فارسی در دانشگاه دولتی ایروان پایتخت ارمنستان، در «اجلاس گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک»، از نزدیکیهای فرهنگی دو کشور ایران و ارمنستان و نقش زبان فارسی در این همراهی گفت.
اجلاس نیشابور؛ «رسالت ادبیات عرفانی ایجاد انگیزه برای حرکت انسان به سوی معارف است»
مدیرکل بینالمللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در «اجلاس گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک»، گفت که ادبیات فارسی، محملی برای ارائه مفاهیم عرفانی است و انسان را به سیر در آسمان، انگیزهمند میکند.
اجلاس نیشابور؛ یاحقی: جای پرچم زبان فارسی خالی است
استاد ممتاز ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی در «اجلاس گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک»، جای پرچم زبان فارسی در کنار پرچم مقدس کشورمان خالی است. زبان فارسی میتواند به لحاظ فرهنگی ما را به درستی به دنیا معرفی کند.