logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/10/25 - 15:05
  • 795
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بررسی «نقش زنان در دوران معاصر در پرتوی زندگی حضرت فاطمه(س)» در راولپندی

موضوع «نقش زنان در دوران معاصر در پرتوی زندگی حضرت فاطمه(س)» با حضور اندیشمندان و استادان دانشگاه در راولپندی پاکستان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سمینار «نقش زنان در دوران معاصر در پرتوی زندگی حضرت فاطمه(س)» با حضور شخصیت‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اندیشمندان مذهبی، استادان دانشگاه، دانشجویان، دانش آموزان و اقلیت‌های مذهبی بانوان به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در شهر راولپندی و همکاری مؤسسه حمایت از آموزش برای رفاه اجتماعی پاکستان برگزار شد.
سخنرانان در این سمینار که در محل خانه فرهنگ ایران در راولپندی برپا شد، به تبیین مقابله با نقشه‌های شوم غرب برای انحراف نسل جوان به ویژه دختران کشورهای اسلامی از طریق رسانه و فضای مجازی تأکید کردند.
فرامرز رحمان زاد، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در راولپندی که پیامش به زبان اردو در این نشست قرائت شد، ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن به بانوان پاکستانی گفت: یقینا داشتن الگوهای مناسب و متعالی همچون حضرت زهرا(س) می‌تواند راهنمای سعادت زنان باشد.

وی افزود: توسل به آن حضرت و الگو قرار دادن ایشان برای زنان حتی مردان، سعادت دنیوی و آخروی به دنبال خواهد داشت. 

وابسته فرهنگی کشورمان در راولپندی اظهار داشت: در هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی علیه ایران که صدام با حمایت غرب و برخی کشورهای منطقه‌ای آغازگر آن بود، زنان و مردان ایرانی علیه این تهاجم جهاد کردند با این تفاوت که مردان در خط مقدم اما زنان در پشت جبهه از کشور خود و اسلام دفاع کردند.

کنیز فاطمه، عضو مجلس محلی منطقه گیلگیت بلتستان وظیفه اصلی زنان را تربیت فرزندان و خانه‌داری عنوان کرد و گفت: به عنوان یک فعال زن سیاسی، هیچ گاه از وظیفه اصلی در تربیت فرزندانم غافل نشده ام  و همواره سعی کرده ام کارم در خارج از خانه کوچکترین لطمه ای به وظیفه  اصلی خود در رسیدگی به امور خارجه وارد نسازد.

ناهیده راجپوت؛ اندیشمند مذهبی و عضو سازمان مردم نهاد منهاج القرآن بر ضرورت مقابله با موج تهاجم فرهنگی غرب تأکید کرد و گفت: وظیفه و نقش بانوان کشورهای اسلامی در تربیت فرزندان نسبت به دهه‌های گذشته دو چندان شده است زیرا کوچکترین غفلت باعث انحراف نسل جدید از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی می‌شود.
الس، از فعالان اقلیت‌های مذهبی در شهر راولپندی نیز با بیان جایگاه شخصیت حضرت زهرا(س) در جهان مسیحیت گفت: زندگی حضرت فاطمه (س) دختر پیامبر اسلام(ص) شباهت زیادی به زندگی حضرت مریم (س) دارد و هر دو در پاکدامنی و تربیت اولاد صالح الگوی بشریت هستند.

وی خاطرنشان کرد: زنان عالم باید از هر دو بانوی بزرگ اسلام و جهان مسیحیت پیروی کنند تا بتوانند به سعادت این جهان و جهان ابدی برسند.

خانم گل زهرا، مسئول بخش آموزش بخش بانوان سازمان دانشجویان امامیه نیز بر پیروی از زندگی دخت گرامی پیامبر گرامی اسلام تأکید کرد و گفت: پیروی از سیره فاطمه زهرا(س) می‌تواند نسل نوجوان و جوان  دختران را در رشد مادی و معنوی در مسیر درست قرار دهد.

معصومه نقوی، رئیس مؤسسه حمایت از آموزش برای رفاه اجتماعی نیز در سخنانی، توسل به حضرت فاطمه زهرا(س) و اهل بیت(ع) را حلال مشکلات در ایام سخت و رفع نگرانی‌ها دانست و گفت: حضرت فاطمه(س) همه چیز خود را در مسیر خدا هزینه کرد و مظلومانه به دیدار حق شتافت.

دیگر سخنرانان نیز هر یک با پرداختن به گوشه ای از زندگی ساده و الهی حضرت ام ابیها(س) به جنبه‌های الگوگیری از شخصیت ایشان پرداختند.

در ادامه این سمینار، یک کلیپ ویژه نامه روز زن و پیشرفت های بانوان ایرانی نیز به نمایش درآمد و برخی از بانوان حاضر نیز اشعاری در مدح و ستایش رسول اکرم(ص) و فاطمه زهرا(س) و اهل بیت(ع) قرائت کردند.
در پایان، شرکت کنندگان  و دانشجویان از اندیشمندان و استادان دانشگاه و سخنرانان سوالات خود را درباره نحوه پیروی از زندگی حضرت فاطمه(س) و چالش ها و مشکلات دختران جوان و دانش آموزان سوالاتی را مطرح کردند که به آنها پاسخ داده شد.
همچنین، به دختران و بانوان پاکستانی که اسم فاطمه زهرا(س) و یا القاب ایشان را داشتند نیز هدایایی به رسم یادبود اعطاء شد.
انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved