logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1405/04/23 - 15:15
  • 103
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شأن سرایش «ماه من رفت»، شهادت امام خامنه‌ای بود

ریما نباتی، شاعر فلسطینی در اختتامیه «جایزه جهانی امام شهید» با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید گفت: شخصیت ایشان در همه ابعاد بی‌نظیر بود و من توفیق دیدارشان را نیافتم.

ریما نباتی، شاعر و فعال رسانه‌ای اهل فلسطین با حضور در مراسم اختتامیه «جایزه جهانی امام شهید» در گفت‌وگوی اختصاصی با روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار کرد: متأسفانه توفیق زیارت و دیدار رهبر شهید را نداشتم. قرار بود در نخستین فرصت این دیدار انجام شود، اما حضرت آقا به شهادت رسیدند. اکنون امید ما به سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، است و ان‌شاءالله ایشان انتقام خون رهبر شهید و همه مظلومان جهان را خواهند گرفت.

وی با اشاره به آثار ادبی خود افزود: تاکنون دو شعر درباره رهبر شهید سروده‌ام. پس از شهادت ایشان نیز شعری با عنوان غاب قمری (ماه من رفت) سرودم.

این شاعر فلسطینی درباره ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید گفت: حضرت آقا در همه ابعاد شخصیتی کم‌نظیر بودند. توجه ویژه ایشان به شعر، کتاب‌خوانی، زنان و مظلومان جهان، از برجسته‌ترین ویژگی‌هایشان بود. از هر زاویه‌ای که به شخصیت رهبر شهید بنگریم، ایشان بی‌نظیر بودند.

وی در پایان افزود: رهبر شهید همواره ما را به فرزندآوری تشویق می‌کردند و تاکید داشتند برای خوشحال کردن من، خبر تولد فرزندانتان را بدهید. این دوراندیشی و این نوع نگاه برای ما عزیز و قابل اعتنا بود. 

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved