logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1404/11/25 - 10:34
  • 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قرآن و پیامبر اسلام(ص) الهام‌بخش صلح جهانی و عدالت انسانی هستند

همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران، کنفرانس سیرت‌النبی (ص) با همکاری انجمن آموزشی بافندگان بیواندی و کالج هنر و بازرگانی صمدیه شهر تانه در حومه بمبئی و با مشارکت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این رویداد علمی و فرهنگی با هدف تبیین زندگی، آموزه‌ها و ارزش‌های اخلاقی پیامبر اسلام (ص) و تأکید بر اهمیت آن‌ها در جامعه امروز شکل گرفت.

مولانا احمدالله سلفی در سخنان خود بر حقوق والدین و ضرورت توجه به این اصل بنیادین اسلامی در شرایط کنونی جامعه تأکید کرد.

مولانا اختر سلطان اصلاحی با موضوع «محبت به پیامبر و الزامات آن» بیان داشت که عشق حقیقی به پیامبر اسلام (ص) تنها در گفتار نیست، بلکه در عمل به اصول و ارزش‌های ایشان تحقق می‌یابد.

محمدرضا فاضل، مدیر خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی، به عنوان مهمان ویژه، بر اهمیت گفت‌وگوی فرهنگی و پیام جهانی صلح و انسانیت در زندگی پیامبر اسلام (ص) تأکید کرد و همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دو مؤسسه را ستود.

مولانا اوصاف فلاحی، مدیر شعبه جماعت اسلامی تانه، بر آموزه‌های جهانی قرآن کریم و پیام زندگی پیامبر اسلام (ص) تأکید کرد و آن را راهنمایی برای صلح، عدالت و برادری دانست.

از بخش‌های مهم این کنفرانس، مراسم تبادل تفاهم‌نامه (MoU) میان کالج هنر و بازرگانی صمدیه و خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران بود که در حضور شخصیت‌های فرهنگی، اساتید و دانشجویان برگزار شد.

این تفاهم‌نامه آغازگر همکاری‌های علمی، فرهنگی و فکری مشترک است و شامل برگزاری سمینارها، کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها، برنامه‌های ادبی و کلاس‌های زبان فارسی می‌شود. هدف این همکاری، تقویت گفت‌وگوی بین‌فرهنگی، تفاهم متقابل و تبادل دانش میان ایران و هند است.

انتهای پیام/

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved