انتشار کتاب «گزیده تاریخ ادبیات فارسی» به زبان چینی
کتاب «گزیده تاریخ ادبیات فارسی» نوشته خانم یو گویلی، استاد دانشگاه مطالعات زبانهای خارجی پکن به زبان چینی ترجمه و منتشر شد.
آغاز «روزهای سینمای ایران» در شهر چنای هندوستان
با همکاری خانه فرهنگ ایران در بمبئی، «روزهای سینمای ایران» در شهر چنای هندوستان کار خود را آغاز کرد.
استقبال کمنظیر از غرفه ایران در نمایشگاه کتاب اوراسیا قزاقستان 2024
غرفه جمهوری اسلامی ایران در هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب اوراسیا قزاقستان 2024 مورد استقبال کمنظیر بازدیدکنندگان قرار گرفت.
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «الهیات شفا» در آکادمی علوم روسیه
ترجمه روسی کتاب دوجلدی «الهیات شفا» با یادداشتها و پسگفتار «توفیق ابراهیم» به میزبانی انستیتو شرقشناسی آکادمی علوم روسیه رونمایی شد.
همزمان با سالروز بزرگداشت سعدی شیرازی؛
ترجمه «گلستان سعدی» به زبان بوسنیایی منتشر شد
با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین و انتشارات دوبراکنیگا این کشور، کتاب گلستان سعدی به زبان بوسنیایی ترجمه و در قالب طرح تاپ منتشر شد.
معرفی ایران در سی و پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب سارایوو
رایزنی فرهنگی کشورمان با ارایه آثار ادبی، دینی، تاریخی، گردشگری و ادبیات داستانی در سی و پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب سارایوو حضور پررنگی داشت.
در سالروز بزرگداشت سعدی؛
مدیر انتشارات تاکسیدفتیس یونان درباره علاقه رهبر انقلاب به شعر و ادبیات گفت
کوستاس پاپادوپولوس به انتشار ترجمه یونانی کتاب «خون دلی که لعل شد» توسط انتشارات تاکسیدفتیس اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب در بخشی از این کتاب اشاره میکنند که به غیر از دعا و مناجات، شعر و ادبیات نقش پررنگی در مقاومتشان داشته است. چنین شاخصهای را در کدام ملت و رهبری میبینید؟ شاید در کمتر رهبری و ملتی این حجم از علاقه به شعر و ادبیات وجود داشته باشد.
سفیر کشورمان در ترکمنستان:
صلح طلبی و نوعدوستی در آثار سعدی شیرازی مشهود است
علی مجتبی روزبهانی در جمع اساتید، دانشجویان و فرهیختگان دانشگاه دولتی زبانهای خارجی دولت محمد آزادی ترکمنستان گفت: موضوع قابل توجه در نگاه سعدی به صلح آن است؛ از نظر او صلح نه فقط از جنبه سیاستورزی و حکمرانی، که از نگاه انسانی و دینی نیز حائز اهمیت است. چنانکه آحاد بشر را «اعضای یکدیگر» و «در آفرینش، ز یک گوهر» میداند و همواره بر نوعدوستی و مراعات حال همنوعان، خصوصاً ضعفا تأکید میکند.