لیست اخبار صفحه :24
فردوسی در زنده نگه داشتن فرهنگ و زبان فارسی نقش بسزایی داشته است
سفیر ایران در ارمنستان:

فردوسی در زنده نگه داشتن فرهنگ و زبان فارسی نقش بسزایی داشته است

سبحانی در جمع ایرانشناسان، استادان و دانشجویان ارمنستان، فردوسی را نجات‌بخش زبان فارسی و پیوند دهنده تمدن‌ها دانست و گفت: زبان فارسی بالندگی خود را مدیون شاهنامه است و به همین دلیل است که نام فردوسی با ماندگاری زبان فارسی گره خورده است.

قزاق‌ها روز فردوسی را گرامی داشتند

قزاق‌ها روز فردوسی را گرامی داشتند

ایرانشناسان، استادان و دانشجویان قزاقی در سالروز بزرگداشت حکیم ابولقاسم فردوسی به میزبانی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آستانه قزاقستان گردهم آمدند.

دو کشور اما یک خانواده هستیم
مدیر مرکز ایران‌شناسی دانشگاه چین:

دو کشور اما یک خانواده هستیم

جی‌کی‌یون در نشست تخصصی «ایران و چین؛ ظرفیت‌های فرهنگی و مبادلات تاریخی» گفت: من یک ایرانی هستم در چین. شاید صورت من چینی باشد اما روح من ایرانی است. ۳۲ سال فرهنگ و تاریخ ایران را آموختم و شیفته‌اش شدم و در ذهن و روحم نفوذ کرد. ایران مرکز تمدن است و بسیاری مناطق دنیا از جمله چین، تحت‌تأثیر فرهنگ ایران بوده‌اند.

روابط عمیق ایران و تاجیکستان در سایه همدلی و همزبانی
کاردار سفارت تاجیکستان در آنکارا عنوان کرد:

روابط عمیق ایران و تاجیکستان در سایه همدلی و همزبانی

عبدالغفارزاده با اشاره به روابط عمیق ایران و تاجیکستان در سایه همدلی و همزبانی گفت: کشورهای همزبان و دارای فرهنگ مشترک باید از داشته‌ها و اندوخته‌های تاریخی و فرهنگی خود برای نزدیکی ملت‌های یکدیگر استفاده کنند در غیر این صورت، کشورهای دیگر بر میراث تاریخی و فرهنگی آنها دست درازی می‌کنند.

نشست «ایران و چین؛ ظرفیت‌های فرهنگی، مبادلات تاریخی» برگزار می‌شود
در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات؛

نشست «ایران و چین؛ ظرفیت‌های فرهنگی، مبادلات تاریخی» برگزار می‌شود

نشست «ایران و چین؛ ظرفیت‌های فرهنگی، مبادلات تاریخی» (23 اردیبهشت‌ماه) با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مؤسسه کنفوسیوس دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

لاذقیه میزبان نشست ادبی «قصه خوانی» بود

لاذقیه میزبان نشست ادبی «قصه خوانی» بود

خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاذقیه 20 اردیبهشت‌ماه میزبان اولین نشست هفتگی ادبی «قصه خوانی» که به مرور ادبیات داستانی معاصر ایران می‌پردازد، بود.

تاریخ، جغرافیای سیاسی و ظرفیت‌های گردشگری خلیج فارس بررسی شد
در دهلی‌نو؛

تاریخ، جغرافیای سیاسی و ظرفیت‌های گردشگری خلیج فارس بررسی شد

همزمان با روز ملی خلیج فارس، به همت رایزنی فرهنگی کشورمان و با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران و مرکز میکروفیلم نور، نشست علمی «بررسی تاریخ، جغرافیای سیاسی و ظرفیت‌های گردشگری خلیج فارس» همراه با برپایی نمایشگاهی از کتاب‌ها، اسناد، عکس‌ها و نقشه‌های تاریخی به میزبانی خانه فرهنگ کشورمان در دهلی‌نو برگزار شد.

سی‌ و پنجمین  شماره مجله چشم انداز ایران با عنوان یونانی ایران­اراما منتشر شد

سی‌ و پنجمین شماره مجله چشم انداز ایران با عنوان یونانی ایران­اراما منتشر شد

سی‌ و پنجمین شماره دوهفته­نامه چشم انداز ایران که با عنوان یونانی ایران­اراما شناخته می­شود، 12 اردیبهشت ماه 1403 (1 می 2024) منتشر شد. این مجله با هدف توسعه شناخت مخاطبان یونانی از فرهنگ، هنر و جاذبه های گردشگری ایران زمین، یکم و پانزدهم هر ماه میلادی منتشر می­شود. مجله چشم­انداز ایران علاوه ­بر انتشار روی سایت این نشریه الکترونیک به آدرس www.iranorama.gr، از طریق پست الکترونیکی برای بیش از 3000 نفر از علاقه­مندان به فرهنگ و تمدن ایران زمین ارسال می­گردد. پایگاه iranorama.gr حاوی بانک اطلاعاتی مشتمل بر 3000 مخاطب از جمله علاقه­مندان به زبان فارسی، هنرمندان، خبرنگاران، دانشجویان، اساتید دانشگاه و شخصیت­های فرهنگی یونان است. همچنین امکان عضویت و اشتراک رایگان این دوهفته نامه در سایت مذکور فراهم شده است

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.