logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/03/23 - 07:36
  • 476
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همکاری ایران و افغانستان در حوزه اقتصاد فرهنگ، کارآفرینی و توسعه کسب و کار

در جریان برگزاری نشست نماینده فرهنگی کشورمان در هرات با اساتید دانشگاه غالب، رئیس مرکز آموزش بازرگانی استان خراسان رضوی و مدیرعامل شرکت کیان گستر ایران، زمینه‌های همکاری در حوزه اقتصاد فرهنگ، کارآفرینی و توسعه کسب و کار بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در راستای اجرای سیاست‌های تحولی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حوزه تدارکات و زمینه سازی حضور تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان اقتصادی و بازرگانی ایرانی در کشورهای هدف، خانه فرهنگ ایران در هرات اجرای این سیاست را با همکاری حوزه‌های علمی و دانشگاهی کشور ایران و دانشگاه‌های جامعه میزبان هرات در دستور کار خود قرار داده است.

با دعوت از خانم بنفشه محسنی، استاد دانشگاه و رئیس مرکز آموزش بازرگانی استان خراسان رضوی نشستی با حضور نماینده فرهنگی کشورمان در هرات، معاونین و اعضای هیأت علمی دانشگاه غالب به منظور توسعه فعالیت‌های میدانی و آموزشی در حوزه اقتصاد فرهنگ، کار آفرینی و توسعه کسب و کار در محل خانه فرهنگ کشورمان برگزار شد.

اعضای شرکت کننده در جلسه جلیل احمد پویا (معاون تحصیلات)، محمدطاهر پونزهی (معاون علمی)، عبدالقادر احمد(معاون مالی و اداری)، نجیب الله اسحاق زی (استاد و رئیس دانشکده اقتصاد)، امینی (رئیس حوزه فرهنگی دانشگاه غالب)، خانم محسنی (رئیس مرکز بازرگانی استان خراسان رضوی و مدعو از کشور جمهوری اسلامی ایران)، مجید خالق نیا (نماینده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هرات) و حقیقی (مدیرعامل شرکت کیان گستر از ایران) بودند.

خالق نیا ضمن تبیین و تشریح فعالیت‌های علمی، دانشگاهی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران درسال 1402 بر تدارک و زمینه‌سازی جهت حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان و فعالان اقتصادی در رویدادی آموزشی و دانشگاهی تأکید کرد.

سپس، اساتید و شرکت کنندگان از دانشگاه غالب در خصوص توسعه فعالیت‌های میدانی و آموزشی در حوزه اقتصاد فرهنگ، کار آفرینی و توسعه کسب و کار بحث و تبادل نظر کردند.

حقیقی، مدیرعامل شرکت کیان گستر که از فعالان تجاری، اقتصادی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هرات است بر موضوع آموزش به عنوان عامل اصلی در رشد و تجارت اشاره داشت.

خانم محسنی از کشور جمهوری اسلامی ایران به بیان نظرات و دیدگاه خود در خصوص توسعه فعالیت‌های علمی آموزشی به عنوان موتور محرکه فعالیت‌های تجاری، بازرگانی و اقتصاد دو کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران و افغانستان اشاره و پیشنهاداتی در این خصوص ارائه کرد.

انتهای پیام/

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved