logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/03/31 - 06:47
  • 573
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معرفی برگزیدگان مسابقه «دستاوردهای چهل و چهار ساله انقلاب اسلامی» در کراچی

برگزیدگان مسابقه «دستاوردهای چهل و چهار ساله انقلاب اسلامی» از سوی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی، مسابقه مجازی با عنوان «دستاوردهای چهل و چهار ساله انقلاب اسلامی» به صورت سراسری در پاکستان برگزار شد و مورد استقبال گسترده مخاطبان قرار گرفت.

در این مسابقه تعدادی زیادی از متسابقین از شهرهای کراچی، لاهور، اسلام آباد، مولتان، گلگیت، بلتستان، پاراچنار، سیالکوت، حیدرآباد، دیر اسماعیل خان و سایر شهر های بزرگ و کوچک از مذاهب مختلف شرکت کردند.

در راستای اجرای این مسابقه، تلخیص کتاب صعود چهل ساله تهیه و پس از ترجمه به زبان اردو و دسته‌بندی اطلاعات و آمار پیشرفت‌های علمی، سیاسی و اقتصادی، محتوای مسابقه تولید و در صفحات اینستاگرام و فیسبوک نمایندگی کراچی بارگذاری و سپس فرآیند ثبت نام آغاز و پس از چند ماه آمادگی و زمینه سازی و نیز بعد از تمدید تاریخ مسابقه، آزمون آنلاین همزمان در روز ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ با حضور مجازی متسابقین برگزار شد.

در این آزمون، 52 نفر از شرکت کنندگان به طور صد در صدی جواب صحیح سؤالات را ثبت کردند و به همین جهت، 18 نفر از آنان به صورت قرعه به عنوان نفرات اول تا هجدهم برگزیده شدند.

بیشترین برگزیدگان این مسابقه مجازی به ترتیب از شهرهای کراچی، لاهور، مولتان، اسلام آباد، سیالکوت، کویته، دیر اسماعیل خان، چکوال، بلتستان و پاراچنار و از ایالت های مختلف پاکستان بودند.

نتایج این مسابقه بزرگ مجازی در روز یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ اعلام و برگزیدگان حائز تجلیل واقع شدند که به شرح ذیل است:

سلیم عباس – کراچی، کنیز فاطمه – کراچی، حنانه – کراچی، زهراء عباس – کراچی، برگیز زهراء – کراچی، طاهره رضوی – کراچی، مظهرعباس زیدی – کراچی، محمداحد رضوی – کراچی،  زهراء بتول – لاهور، نجمه بتول – لاهور،  زهراء – اسلام آباد، نرجس بتول – مولتان، نرجس علوی – سیالکوت، زینب علی خان – کویته، عامرحسین – دیر اسماعیل خان، رضوان عباس – چکوال، عالیه نسرین – بلتستان و جهانگیرعباس – پاراچنار.

بنابر اعلام این خبر، برگزاری این مسابقه یک راهکار جدید برای شناسایی واقعیت‌ها، پیشرفت‌ها و زیبایی‌های ایران اسلامی به جوانان پاکستانی به ویژه علاقه‌مندان انقلاب اسلامی بود که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved