با اعطای گواهینامه به فارسیآموزان؛
چهاردهمین دوره آموزش فارسی در مسکو پایان یافت
چهاردهمین دوره کلاسهای آموزش فارسی در سه سطح مقدماتی، میانی، پیشرفته به همت مرکز زبان فارسی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مسکو پایان یافت.
آغاز پنجاهوششمین دوره آموزش زبان فارسی در ایتالیا
پنجاهوششمین دوره آموزش زبان فارسی (نهمین دوره مجازی) در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا آغاز شد.
حوزه فرهنگی تمدنی شمال آفریقا، از اقطاب زنده حیات فرهنگی درجهان امروز است
دبیرشورای فرهنگ عمومی که برای برگزاری نمایشگاه میراث و فرهنگ مادی ایران(با تاکید بر لباس و شیرینی) درسفر کوتاه به تونس عازم شد، پیش از سفر گفت عزم بر توسعه روابط مردم، بخش خصوصی و دو دولت ایران و تونس، بی شک از شاهراه فرهنگ و هنر می گیرد خصوصا که دو کشور مشترکات و مزیت های اقتدار بخشی بر اساس فرهنگ اسلامی دارند
دستاوردها و فناوریهای قرآنی ایران در مالزی معرفی میشود
کارشناس فرهنگ و هنر قرآنی اداره کل بینالمللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به برنامههای ایران در جشنواره قرآنی مالزی گفت: معرفی دستاوردها و سیاستهای قرآنی ایران و تبیین آخرین فناوریهای نوین قرآنی کشورمان از برنامههای این جشنواره خواهد بود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع):
حفظ شریعت و احکام الهی از مهمترین وظایف پیروان ادیان است
آیتالله رمضانی در دیدار رئیس آژانس دولتی امور ادیان گرجستان تأکید کرد: حفظ شریعت و احکام الهی از مهمترین وظایف پیروان ادیان است.
آیتالله رمضانی:
معنویت همراه با عقلانیت و مسئولیتپذیری مورد تأکید شیعه است
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به وجود اشتراکات میان شیعه و ارتدکس، افزود: متاسفانه در جهان امروز شاهد ظهور معنویات بدلی، برساخته و انحرافی هستیم، آنچه مورد تأکید شیعه است، معنویت همراه با عقلانیت و مسئولیت پذیری است.
برگزاری نمایشگاه لباس های اقوام ایرانی در تونس
به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس از تاریخ ۲۸ دیماه لغایت ۱ بهمن ۱۴۰۱دو نمایشگاه بطور همزمان در دو شهر کشور تونس برگزار می شود
رئیس بنیاد رستو
جشنواره مالزی فرصتی برای نمایش هنرهای قرآنی است/ حضور پررنگ هنرمندان ایرانی + فیلم
عبداللطیف میراسا گفت: جشنواره رستو، فرصتی برای نمایش هنرهای قرآنی است، برنامههای متنوعی تدارک دیده شده و تلاش میکنیم که مردم به خصوص کودکان و خانوادهها با حضور در این رویداد از نزدیک با فرهنگ اسلام و هنر قرآنی آشنا شوند.
بررسی «ظرفیتهای تمدن نوین اسلامی در بستر جهانی شدن» در داکا
موضوع «ظرفیتهای تمدن نوین اسلامی در بستر جهانی شدن» با حضور رؤسا و استادان علوم انسانی دانشگاههای بنگلادش مورد بررسی قرار گرفت.