logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/06/14 - 21:59
  • 644
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

آنچه در سمینار "جنگ فرهنگی علیه خانواده" گذشت

سمینار جنگ فرهنگی علیه خانواده در تاریخ 4 سپتامبر برابر 13 شهریور از سوی سازمان اتحاد خانواده صربستان با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و همکاری اداره ارتباطات فرهنگی بین المللی زنان سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی و پژوهشکده زن و خانواده در بلگراد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ،در این سمینار پروفسور زوران میلوشویچ از اندیشمندان برجسته صرب و معاون موسسه مطالعات سیاسی صربستان، امیرپورپزشک رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، دکتر فاطمه ابراهیمی مشاور رئیس سازمان فرهنگ وارتباطات در امور زنان و دکتر سمیه حاجی اسماعیلی مدیر گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده زن وخانواده سخنرانی کردند. 

در ابتدای این سمینار که لوبیشا رئیس سازمان اتحاد خانواده نیز حضور داشت یوآن هوندا دبیر اتحادیه خانواده در سخنانی با تاکید برنقش خانواده به عنوان اساس جامعه بشری گفت: انقلاب اسلامی امام خمینی براساس ارزش های خانواده بنیانگذاری شده است وایشان خانواده را زیربنای جامعه می دانستند. دبیر سازمان اتحاد خانواده افزود امروزه جمعیت ایران بیش از 80 میلیون نفر است که قبل از انقلاب اسلامی ایران کمتر از نصف بوده است و رشد جمعیت نشان دهنده توجه به اهمیت خانواده و ازدواج است. وی افزود با توجه به اینکه ایران جزو کشورهای پیشرفته شرقی محسوب می شود موارد غیراخلاقی و غیر متعارف در این جامعه جایی ندارد به عنوان بزرگترین و باسوادترین جوامع شرقی است و سواد عمومی درحد بالایی است و ما امروز علاقمندیم راز این موفقیت ها را بیشتر بدانیم زیرا ایران دربحث خانواده بسیار موفق عمل کرده است.

در ادامه پروفسور زوران میلوشویچ استاد دانشگاه و معاون موسسه مطالعات سیاسی بلگراد طی سخنانی گفت: از 23 تمدن، 17 تمدن به دلیل بی اخلاقی شکست خوردند و محو شدند. اخلاق اساس اجتماع و دولت است و بقول ارسطو: سیاست بایدگواهی عمومی اخلاق باشد وخانواده و دولت باید بر اساس اخلاق بنا شوند. 

وی افزود امروز زمان نبرد بین خیر و شر است شیطان پرستی و ایمان به خداوند و فرهنگ سیاسی امروز غرب با خانواده دشمنی دارد. زیرا امروزه از جدایی خانواده، طلاق ، سقط جنین حمایت می شود وتضعیف خانواده منجر به ازدست دادن آزادی می شود.

 میلوشویچ اضافه کرد خانواده قربانی جنگ فرهنگی است. سیاستمداران غربی بدون فرزند و خانواده چگونه می توانند برای تحکیم و تعالی خانواده برنامه ریزی و سیاستگذاری کنند؟ 

 

  

  در ادامه دکتر فاطمه ابراهیمی رئیس اداره ارتباطات فرهنگی بین المللی زنان و مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که بصورت برخط در این سمینار شرکت داشت طی سخنانی گفت: 

خانواده به عنوان اصلی ترین نهاد اجتماعی و سنگ بنای جوامع با نقش تاثیرگذار در رشد و تعالی و شکل گیری هنجارها است. آن‌چه خانواده را در نگاه دین، از جایگاهی رفیع برخوردار کرده، کارکردهای منحصر به فردی است که از خانواده، بنیانی مقدس و از ازدواج، پیمانی الهی می‌سازد. وی اظهار داشت بر اساس پایه های فکری و ارزشی غلط بویژه فردگرایی و اومانیسم، خانواده در جهان امروز نه تنها از کارآمدی لازم برخوردار نیست بلکه با رواج رفتارهای منحط اخلاقی و هم جنس گرایی، فروپاشی آن را شاهد هستیم و قدرت و لابی این گروهها در سازمان ملل متحد به حدی اثرگذار است که این رفتارخلاف فطرت وعمل شنیع را به اسم حقوق بشر به جامعه جهانی تحمیل می کنند و دولتها یکی پس از دیگری بواسطه فشارهای سیاسی تسلیم خواست غیرعقلانی آنها می شوند. ما متاسفیم که کمیساریای عالی حقوق بشر و شورای حقوق بشر و سایر سازوکارهای حقوق بشری ملل متحد تحت نفوذ این گروه اقلیت هستند و بشریت را به قهقرا می برند.

ابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت آنچه واقعیت جهان امروز است به بن بست رسیدن تئوری های تعاریف نوظهور از خانواده بر اساس تمایلات شهوانی انسان هاست که برای نجات از آن، انسان های آزاده و فرهیخته باید نهضت بازگشت به خانواده متشکل از زن و مرد بر اساس نظام زوجیت با رعایت اصول بنیادین عدالت و انصاف و محبت و مهرورزی را با توجه به آموزه های ادیان الهی تقویت و ارتقا بخشند و ما آمادگی کامل داریم تا با همراهی شما این کار مهم را انجام دهیم. او در ادامه اهداف تشکیل خانواده از منظراسلام و همچنین سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران درحوزه خانواده قوانین و مقررات، برنامه ها، سیاست های اجرایی را مورد بررسی قرار داد. 

پورپزشک رایزن فرهنگی گشورمان در صربستان در سخنان خود با عنوان جنگ فرهنگی علیه خانواده: تجربه ایران در مورد ویژگی های خانواده ایرانی، دلایل جنگ فرهنگی علیه ایران، اقدامات دشمن در حوزه جنگ نرم رسانه‌ای، اهداف دشمن در جنگ نرم علیه زن و خانواده، مصادیق جنگ نرم در حوزه خانواده و برخی راهبردها و راهکارهای مقابله با جنگ نرم سخن گفت. وی تاکید کرد بزرگ‌ترین و برجسته‌ترین مختصات خانواده ایرانی، پاکدامنی، فداکاری، امنیت روانی، همکاری و اعتماد در نظام رفتاری اعضای آن است. به همین جهت نظام سلطه، استحاله خانواده‌ ایرانی و خنثی کردن نقش حمایتی و آگاهی‌بخشی آن را از جمله راهبردهای اصلی خود قرار داده است. در راستای این راهبرد، شاهدیم خانواده ایرانی با انواع شبکه‌های ماهواره‌ای، فضای مجازی، رسانه‌های مدرن و... مورد هجوم قرار گرفته است و هدف مشترک همه آنها تضعیف نظام خانواده ایرانی و جایگزینی الگوهای زندگی غربی آن هم الگوهای فاسد و منحرف آن است و در راستای این استراتژی، با ترویج مضامینی همچون ازدواج سفید، نادیده گرفتن احکام شرعی، روابط غیرعفیفانه زن و مرد، تخریب نظام خانواده را دنبال می کنند. 

وی افزود بهترین شاهد این ادعا در جریان اغتشاشات و فتنه سال گذشته در ایران است که دستگاههای جاسوسی غربی با همراهی رسانه های وابسته با سوء استفاده از یک حادثه، بزرگترین برنامه ریزی و جنگ روانی را ترتیب دادند و بیش از همه زنان را به عنوان محور وکانون اصلی خانواده هدف تبلیغات خود قراردادند. 

دکتر سمیه حاجی اسماعیلی مدیرگروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده زن و خانواده در سخنان خود جایگاه خانواده در نظریه اسلام و جمهوری اسلامی ایران و همچنین مسائل و مشکلاتی است که خانواده را تهدید می کند را مورد بررسی قرارداد . وی مولفه های اساسی یعنی طبیعی بودن، تناسب و مکمل بودن را از ویژگی های اصلی خانواده مطلوب و مورد تائید اسلام دانست.

او در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: در فضایی که تحت سلطه نسبی گرایی و حاکمیت لیبرالیسم اخلاقی است، کاری که می توان انجام داد این است که خانواده ها را حساس و توانمند کرد و آنها را از موقعیت خطرناکی که در آن قرار دارند آگاه کرد و آنها را قادر ساخت تا درک عمیقی از شرایط به دست آورند و از این طریق بتوانیم بر چالش هایی که در دنیای جدید وجود دارد غلبه کنیم.

وی افزود ممکن است در اصول اخلاقی و دیدگاه ها و رویکردها میان محققین، اندیشمندان و بسیاری از فعالان در سراسر جهان تفاوت باشد، اما نقاط مشترک زیادی برای همکاری و فرصت برای تبادل نظر و تجربیات در اطراف وجود دارد. در سرتاسر جهان افرادی هستند که در نگرانی ما برای حفظ ارزش های اخلاقی شریک هستند و بر ارزش هایی مانند خانواده، عفت، خویشتن داری و مخالفت همجنس گرایی اتفاق نظر دارند. 

گفتنی است "اتحاد خانواده" نهادی غیردولتی و متشکل از 7 انجمن با هدف حفظ ارزش های خانوادگی مسیحی و سنتی مردم صربستان و علیه ارزش های انحرافی غرب فعالیت می کند.

 

. .

. .

تصاویر

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved