معرفی فرهنگ و هنر ایران در روزنامه «مومبای اردو نیوز»
سردبیر روزنامه «مومبای اردو نیوز» در دیدار سرپرست وابسته فرهنگی کشورمان در بمبئی گفت: فرهنگ و هنر ایران زمین در این روزنامه معرفی میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، کامران نژادلطفی، سرپرست وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی ضمن حضور در دفتر روزنامه اردو زبان «مومبای اردو نیوز» با امتیاز احمد، سردبیر این روزنامه دیدار و پیرامون گسترش همکاریهای فرهنگی بین دو کشور، گفتوگو کرد.
نژادلطفی در مورد دیدگاههای فرهنگی امام خمینی(ره) بیان کرد: روزنامهها و جراید کثیرالانتشار نقش مهمی در اطلاع رسانی صحیح و ترویج فرهنگ، صلح و دوستی در میان جوامع دارند.
سرپرست وابسته فرهنگی کشورمان در بمبئی افزود: خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی به عنوان نهاد متولی در زمینه اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی خواهان استفاده از تمامی ظرفیتهای این رسانه برای معرفی بهتر اشتراکات فرهنگی و دستاوردهای نوین ایران به مردم فرهنگ دوست هند است.
امتیاز احمد در سخنانی، با تشریح فعالیتهای روزنامه «مومبای اردو نیوز» گفت: این روزنامه نزدیک به ده سال پیش کار خود را آغاز کرد و هم اکنون، تعداد تیراژ آن به حدود 22 هزار نسخه در روز میرسد. این روزنامه توانسته است به عنوان یکی از مهمترین روزنامهها در میان جراید اردو زبان مطرح شود.
سردبیر روزنامه «مومبای اردو نیوز» با اشاره به سفر خود به ایران، اظهار داشت: ایران کشوری زیبا با ابنیههای بی شمار تاریخی و مردمی خونگرم است. صنعت توریسم و جهانگردی ایران میتواند به راحتی از تمامی دنیا توریست جذب کند و باید بسترهای مناسب برای این مهم ایجاد شود.
وی با اشاره به فراگیری فضای مجازی در میان مردم جهان افزود: امروزه فضای مجازی بستری مناسب برای شناسایی تمدنها، ترویج فرهنگ و زبان ملتها و اقوام را فراهم کرده است و باید از این پلتفرم به شیوه صحیح استفاده کرد.
امتیاز احمد خواهان همکاری تنگاتنگ با خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی شد و گفت: علاقهمندیم بخشی از این روزنامه را به معرفی فرهنگ و هنر ایران زمین و پوشش برنامههای «خانه فرهنگ ایران در بمبئی» اختصاص دهیم.
در ادامه این دیدار، طرفین بر ضرورت توسعه همکاریهای رسانهای بین دو کشور تأکید کردند.
کامران نژادلطفی با یاور قاضی، مسئول روابط عمومی روزنامه مومبی اردو نیوز و انور قاضی، فعال رسانهای و اجتماعی دیدار کرد و راههای توسعه همکاریهای مشترک فرهنگی را مورد بررسی قرار داد.
سرپرست وابسته فرهنگی کشورمان در بمبئی اذعان کرد: تمدن مشرق زمین و به طور خاص روابط فرهنگی دو کشور ایران و هند، ریشه در تاریخ دارد و رسانهها و اصحاب رسانه و فعالان رسانه وظیفه مهمی در جهت یادآوری این موضوع و شناساندن فرهنگ و دستاوردهای جدید دو کشور به مردم جوامع یکدیگر دارند.
در ادامه، یاور قاضی به همکاری طولانی مدت روزنامه مومبی اردو نیوز با خانه فرهنگ ایران در بمبئی اشاره کرد و افزود: این نهاد فرهنگی با بسیاری از رسانهها و هنرمندان همکاریهای خوبی داشته و امید است در آینده این روابط گسترده تر شود.
انور قاضی نیز در سخنانی، اظهار داشت: امروزه رسانهها نقش مهمی در ترویج فرهنگ یک کشور و جامعه دارند.
وی ادامه داد: خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی به عنوان یکی از نهاد فعال فرهنگی در زمینه ترویج فرهنگ ایران از ابتدا تا کنون فعالیتهای خوب و مناسبی انجام داده است و باید این فعالیت در سطح رسانهها پوشش داده شود تا مردم هند نیز از این فعالیتها آگاه شوند و در برنامههای خانه فرهنگ شرکت کنند.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.