در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران-لاهور برگزار شد؛
مسابقات خط، نقاشی و شعر رضوی به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)/ ناظری: زندگی اهل بیت آمیخته با هنر و زیبایی بود
به مناسبت میلاد امام هشتم شیعیان مسابقات خطاطی، نقاشی و شعر نویسی با موضوع امام رضا (ع) در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران-لاهور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جشن میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) شامگاه روز شنبه 21 خرداد ماه در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران-لاهور برگزار و سبک زندگی و شخصیت والای امام رضا(ع) برای حاضران و شرکت کنندگان تشریح شد.
به مناسبت میلاد امام هشتم شیعیان مسابقات خطاطی، نقاشی و شعر نویسی با موضوع امام رضا(ع) نیز برگزار شد. علاوه بر جمعی از ایرانیان مقیم و مسئولان نهادهای ایرانی در لاهور از جمله محمدرضا ناظری سرکنسول کشورمان، تعداد زیادی از علما، اندیشمندان، خادمان رضوی رضا(ع) و شخصیت های اهل سنت و شیعه پاکستان و دوستداران اهل بیت (ع) نیز حضور یافتند.
پس از قرائت کلام الله مجید و نعت رسول اکرم (ص)، جعفر روناس وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور ضمن تشکر از میهمانان و شرکت کنندگان مسابقات دهه کرامت، میلاد پیشوای هشتم شیعیان (ع) را به همه تبریک گفت و به زندگی و فعالیت و دوران امامت پر برکت امام هشتم شیعیان پرداخت و بر ضرورت ترویج فرهنگ رضوی تاکید کرد.
محمدرضا ناظری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در لاهور با ارائه توضیحاتی درباره دهه کرامت اظهار کرد: در ایران ده روز از ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا روز ولادت امام رضا (ع) تحت عنوان دهه کرامت جشن گرفته می شود. وجود پربرکت این دو بزرگوار موجب رحمت و برکت برای ایرانیان است، ولی قطعا انوار و رحمت این بزرگواران محدود به ایران نیست و همچنین ارادت مردم پاکستان نسبت به این شخصیت ها کمتر از ایرانیان نیست.
وی در ادامه سخنانش گفت: زندگی اهل بیت آمیخته با هنر و زیبایی بوده است و حضرت امام رضا (ع) نیز هنرمند بزرگی است که بعد از چندصد سال مردم هنوز دلداده شخصیت ایشان هستند.
حجت الاسلام و المسلمین علامه ملک محمد باقر از مدرسان جامعه المنتظر گفت: امام علی بن موسی الرضا (ع) دوستداران خود را بسیار دوست دارد و همیشه و در هر حال به ندای محبانش پاسخ می دهد. رحمت و برکت امام فقط شامل حال زائران وی نمی شود بلکه هر شخصی از هر نقطه از جهان زمانی امام (ع) را یاد کند، وی پاسخ می دهد و هیچ کس را بی پاسخ رها نمی کند.
علامه ملک محمد باقر عنوان کرد: روایتی از امام رضا(ع) وجود دارد که هرکسی به زیارت امام رضا (ع) برود، نه تنها امام بلکه اجداد او نیز روز قیامت برای شفاعت آن شخص حضور خواهند داشت و برای زائر قبل از ترک حرم پروانه آزادی از دوزخ نوشته می شود.
مظفر اقبال از خادمین سابق حرم امام رضا(ع) ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) به حضار مراسم گفت: هرگز فکر نمی کردم که در زندگی فرصت خدمت در حرم امام رضا (ع) نصیب من شود، ولی روزی از خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران با من تماس گرفته شد و مرا برای زیارت حرم امام رضا (ع) انتخاب کردند و طی دیدار از مشهد مسئولین حرم مرا به عنوان خادم حرم امام رضا (ع) انتخاب کرد. آن لحظه خوشحالترین لحظه زندگی من بود.
ایشان همچین کتابی تحت عنوان "بهشت سیده فاطمه زهرا، سرور زنان بهشت" را به زبان اردو ترجمه کرده و نسخه های آنرا به سرکنسولگری و خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور اهداء کرد.
طاهر ناصر شاعر نامدار پاکستانی و از خادمین سابق حرم امام رضا(ع) با تشکر از مسئولین خانه فرهنگ بابت قدردانی از خادمان امام رضا(ع) و برگزاری برنامه ای باشکوه اظهار کرد: من از دوران شهید صادق گنجی شهید در مراسم هنر خانه فرهنگ شرکت می کنم و انتخاب از طرف خانه فرهنگ برای زیارت حرم امام رضا (ع) و خدمت به حرم باعث افتخار من بود.
ایشان با قرائت شعری زیبا احساسات خود را و سختی دوری از امام(ع) پس از برگشت به کشور را بیان می کرد.
در حین مراسم علی مزمل، پروفسور سید حسن زاده و ظفر عباس جعفری که از شاعران معروف کشور و مداحان اهل بیت هستند، عصمت و طهارت عشق و علاقه خاص به امام رضا (ع) را به زبان شعر ابراز کردند.
اشعار فیاض بوستان شاعر جوان توسط طاهر ناصر شاعر نامدار کشور، عنوان برترین شعر رضوی را به خود اختصاص داد و در مسابقات خطاطی و نقاشی که زیر نظر اشرف هیرا خطاط بین المللی پاکستان برگزار شود، اثر هنری خانم صائمه فهد رتبه اول، خانم ورده مبشر رتبه دوم و خانم مهجبین گل رتبه سوم را کسب کرد.
در پایان مراسم گروه موسیقی قوالی از دانشکده پنجاب با ارائه کلام جامی خاتم الشعرا و عارف نامدار ایرانی به مراسم رونق بیشتری بخشید.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.