logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/06/05 - 09:12
  • 1447
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
وابسته فرهنگی کشورمان در کراچی تأکید کرد:

شکوفایی اقتصاد صنایع خلاق در خارج از کشور/ هفته فرهنگی ایران در کراچی برگزار شود

طالبی‌نیا با تأکید بر تلاش برای تحقق سیاست‌های جدید ابلاغی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مبنی بر لزوم هم‌افزایی و شکوفایی اقتصاد صنایع خلاق در خارج از کشور، پیشنهاد برگزاری «هفته فرهنگی ایران در کراچی» را داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی، نشست تبادل نظر و جمع بندی در خصوص «ظرفیت‌های گردشگری پاکستان» با حضور مدیران وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، مسئولان ارشد شرکت‌های مرتبط در ایران و جمعی از مدیران منتخب و مطرح آژانس‌های گردشگری ایران در محل این نمایندگی فرهنگی، برگزار شد.

سعید طالبی‌نیا، وابسته فرهنگی کشورمان در کراچی در سخنانی، به بیان ظرفیت‌های موجود در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی و حیدرآباد پرداخت و با برشمردن زمینه‌های حضور شرکت‌های گردشگری ایران در کشور پاکستان، آمادگی این نمایندگی را برای هرگونه مساعدت و تسهیل‌گری در این باره اعلام کرد.

رئیس خانه فرهنگ کشورمان در کراچی و حیدرآباد لزوم رفع موانع و تسهیل‌گری برای گردشگری مذهبی را یادآور شد و گفت: بسیاری از پاکستانی‌ها و حتی نخبگان این کشور هیچگونه اطلاعی از ظرفیت‌های گردشگری میراث باستانی، سلامت و ... ایران ندارند و معرفی هرچه بیشتر پاکستان به ایرانیان ضروری است.

وی همچنین، با یادآوری سیاست‌های جدید ابلاغی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مبنی بر لزوم هم‌افزایی و تلاش برای شکوفایی اقتصاد صنایع خلاق در خارج از کشور، پیشنهاد برگزاری «هفته فرهنگی ایران در کراچی» را داد که مورد استقبال معاون وزیر میراث فرهنگی و گردشگری قرار گرفت.

رئیس خانه فرهنگ کشورمان در کراچی تصریح کرد: رایزنی‌های فشرده‌ای را برای دعوت از اساتید جدید و راه اندازی مجدد کلاس‌های آموزش زبان فارسی، رونق حضور دانشجویان و دانش آموزان و بانوان برای مطالعه در کتابخانه خانه فرهنگ، برقراری ارتباط با مجامع دانشگاهی، فرهنگی و هنری و سینمایی و سایر وظایف محوله آغاز کرده‌ایم که امیدواریم بتوانیم با همیاری و هم‌افزایی مراکز مرتبط داخل کشور در جهت پیشبرد اهداف و رویکردهای جدید دولت جمهوری اسلامی ایران در امور فرهنگی بین‌المللی قدم‌های موثری برداریم.

طالبی‌نیا در پایان سخنان خود، خانه‌های فرهنگ جمهوری اسلامی ایران را مراکز تسهیل‌گری فعالیت‌های فرهنگی، هنری بین‌المللی و صادرات صنایع خلاق ایران در خارج از کشور عنوان کرد و از مدیران شرکت‌های ایرانی خواست تا از این فرصت‌ها به بهترین نحو استفاده کنند.

زمینه‌های توسعه روابط گردشگری بین ایران و پاکستان فراهم است

حسن نوریان، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نسبت به تحولات مثبت در روابط دو کشور برادر، تعامل میان استان‌ها از جمله ترویج رفت و آمد تجاری و گردشگری توضیحاتی را ارائه کرد.

وی افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران و نهادهای ذیربط، اهتمام جدی به توسعه تعاملات میان دو ملت دارند و باید با تلاش‌های مشترک و گام‌های هماهنگ کمک کرد تا روزنه‌های جدید برای تعامل میان سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی جهت توسعه گردشگری گشوده شود.

نوریان با تشریح گام‌های عملی وزارت امورخارجه ایران در راستای تسهیل سفرهای توریستی به ایران از جمله روان سازی صدور روادید گردشگری به‌ ایران، افزود: اصلی ترین اقدام مشترک تورگردانان و فعالان حوزه توریست معرفی موثر پتانسیل‌های یکدیگر است تا بتوانیم شهروندان ایران و پاکستان را برای افزایش سفرهای گردشگری، زیارتی و گردشگری سلامت ترغیب کنیم.

گسترش همکاری‌های دوجانبه در جهت فراهم‌سازی زمینه‌های تعمیق ارتباطات مشترک

علی اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران نیز به با استناد به روابط قوی مردمی ایران و پاکستان به ویژه اشتراکات تاریخی و فرهنگی، گفت: ایران فعالیت‌های بسیاری در احیای صنعت گردشگری انجام داده و ما میزبان گردشگران زیادی از کشورهای مختلف هستیم.

وی افزود: در کنار تلاش دولت‌ها برای ایجاد بسترهای مناسب جهت توسعه همکاری‌ها به ویژه در حوزه جهانگردی، بخش خصوصی نیز باید نقش آفرینی کند و گام جدی برای کمک به چشم انداز دو کشور برای افزایش مناسبات مردمی از طریق گردشگری بردارد.

شالبافیان با اشاره به مراسم امضای توافقنامه فرهنگی و گردشگری در جریان بیست‌ویکمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پاکستان که هفته گذشته در اسلام‌آباد برگزار شد، گفت: بخش خصوصی ایران‌ و پاکستان باید از فرصت‌های موجود در راستای گسترش همکاری‌های دوجانبه استفاده و در فراهم‌سازی زمینه‌های تعمیق ارتباطات مشترک قدم بردارند.

در ادامه، شرکت‌کنندگان این نشست به بیان دغدغه‌ها و راهکارها و پیشنهادات خود در خصوص گسترش راه‌های گردشگری بین ایران و پاکستان پرداختند.

در حاشیه این نشست نیز، مهمانان ایرانی از بخش‌های مختلف خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران بازدید کردند و با توضیحات طالبی‌نیا در جریان امکانات و روند کار آن قرار گرفتند.

کلاس‌های زبان فارسی، آمفی تئاتر 500 نفره، کتابخانه بزرگ با بیش از 12 هزار نسخه کتاب به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی و اردو، مرکز دائمی نمایشگاهی، مهمانسرای مجهز، نمازخانه و ... از جمله مکان‌هایی بود که مورد بازدید مهمانان و مسئولان ایرانی قرار گرفت.

تقدیر معاون وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ایران از مسئول خانه فرهنگ و سرکنسول کشورمان پایان بخش این مراسم بود.

گفتنی است؛ در راستای تقویت مناسبات فرهنگی فی مابین و رونق اقتصادی صنایع خلاق کشور، همایش «معرفی جاذبه‌های گردشگری و تاریخی ایران» به همت سرکنسولگری ایران در کراچی و با همکاری خانه فرهنگ ایران و معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران به مدت سه روز در کراچی برگزار شد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved