نویسنده هندی:
جهل و نادانی منشاء بسیاری از گرفتاریهای انسان است
خانم ارم رضوی در دیدار وابسته فرهنگی کشورمان در بمبئی گفت: جهل و نادانی منشاء بسیاری از گرفتاریهای انسان است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خانم ارم رضوی، مؤلف کتاب «محمد(ص) شهر علم و دانش» با محسن آشوری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی، دیدار و گفتوگو کردند.
آشوری در سخنانی، گفت: دین اسلام، کامل ترین دین در میان ادیان الهی است که به همه ابعاد زندگی انسان نگاهی ویژه دارد و برنامهای جامع و کامل برای این منظور در نظر گرفته تا انسانها با عمل به این برنامه به رشد و تکامل برسند.
وابسته فرهنگی ایران در بمبئی افزود: سفارش و تأکید بسیار اسلام بر علم آموزی تا جایی است که نخستین آیاتی که بر پیامبر بزرگوار اسلام نازل شد، سفارش به خواندن بود: «اقْرأْ باسْم ربّک الّذی خلق» و پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) نیز بر اهمیت فراگیری علم و دانش بسیار تأکید داشتند و محبان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) باید فراگیری علم و دانش را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند.
وی ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک، شاهد افزایش همکاریهای فی مابین و دیگر نویسندگان هندی با خانه فرهنگ ایران در بمبئی باشیم.
خانم ارم رضوی نیز در سخنانی، بیان کرد: علم و دانش در برابر جهل و نادانی قرار دارد. دانش چراغ راه انسان است که در عرصههای مختلف انسان را نجات میدهد. تمام گرفتاری و کج اندیشیها از جهل و نادانی ناشی شده و موجب بدبختی و بدفرجامی انسان میشود.
این نویسنده هندی گفت: پیامبر اعظم(ص) و ائمه معصومین(ع) نیز درباره کسب علم و دانش سفارشهای بسیاری کردهاند.
وی در ادامه با اشاره به کتاب «محمد(ص) شهر علم و دانش» تصریح کرد: این کتاب به شرح زندگی پیامبر اکرم(ص) و نقش ایشان در توسعه علم و دانش در میان مسلمانان میپردازد.
خانم ارم رضوی تأکید کرد: در این کتاب سعی بر آن شده است که با نقل احادیث، روایات و حدیث مشهور «انا مدینه العلم و علی بابها»، علم و دانش پیامبر اسلام(ص) تبیین شود.
وی خاطرنشان کرد: کتاب «محمد(ص) شهر علم و دانش» شامل 17 فصل میشود که در قالب 500 صفحه و تیراژ هزار نسخه توسط انتشارات فدراسیون علمی جهان به زبان انگلیسی در هند به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.