با همکاری نمایندگی فرهنگی سرکنسولگری ایران در استانبول انجام گرفت؛
جشنواره بین المللی فرهنگ، غذا و صنایع دستی ایران در دانشگاههای ترکیه
نمایشگاه معرفی اقلام فرهنگی ایران، آداب و سنن و غذاهای ایرانی در دانشگاههای ساکاریا، باغچه شهیر و آیدین استانبول برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمایشگاه معرفی اقلام فرهنگی ایران، آداب و سنن و غذاهای ایرانی در دانشگاههای ساکاریا، باغچه شهیر و آیدین استانبول برگزار شد.
دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه های استانبول با همکاری نمایندگی فرهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در استانبول در جشنواره دانشجویی برای معرفی فرهنگ کشورهای مختلف شرکت کردند.
این نمایشگاه به مدت یک هفته با حضور دانشجویان ترک و سایر ملل در محوطه دانشگاه های مذکور برگزار می شود.
در غرفه ای که از سوی دانشجویان ایرانی برپا شده بود ، تصاویری از آثار باستانی و مناظر طبیعی ایران ، آثار نقاشی، صنایع دستی، غذاهای محلی و بروشور های معرفی ایران به بازدیدکنندگان ارائه شد .
در این نمایشگاه علاوه بر معرفی صنایع دستی ایران نظیر «خاتم کاری، گلیم ایرانی، ترمه بافی و میناکاری» خوراکی های ایرانی نظیر «کشک و بادمجان، شله زرد و انواع شیرینی های ایرانی » به بازدیدکنندگان نمایشگاه عرضه شد و بازدیدکنندگان نیز با جاذبه های گردشگری و تاریخی کشورمان در شهرهای مختلف آشنا شدند.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.