logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/05/19 - 07:36
  • 1173
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تجلیل از داوران مسابقات ترتیل، حفظ و مفاهیم قرآن کریم در هرات

داوران مسابقات ترتیل، حفظ و مفاهیم قرآن کریم با همکاری سرکنسولگری و نمایندگی فرهنگی کشورمان در هرات تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجید خالق‌نیا، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در هرات با مجموعه داوران و عوامل اجرایی برگزاری مسابقات قرآن کریم در محل دفتر سرکنسولگری کشورمان دیدار کرد.

خالق‌نیا در سخنانی، به تشریح روند و فرآیند برگزاری مسابقات قرآن کریم پرداخت و اظهار داشت: مرکز فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هرات به منظور توسعه فرهنگی قرآنی، مسابقات قرآن کریم در رشته‌های ترتیل زیر 20 سال، ترتیل بالای 20 سال، حفظ 1 جزء، 3 جزء و 10 جزء و مفاهیم برگزار کرد.

وی افزود: قریب به 900 نفر در این مسابقات قرآنی در 3 رشته حفظ، قرائت و مفاهیم شرکت کردند. سطح برگزاری مسابقات و حضور رده‌های مختلف سنی از دختران و بانوان شهر هرات از نقاط عطف برگزاری مسابقات بود.

خالق‌نیا افزود: فرآیند داوری و ممیزی متسابقین به صورت فشرده در طول سه روز توسط داوران انجام شد و در نهایت، 30 تن از متسابقین به عنوان افراد برتر در 3 رشته برگزیده شدند.

وابسته فرهنگی کشورمان در هرات از برگزاری کارگاه‌های دانش افزایی داوری ویژه داوران قرآنی خبر داد.

صدیقی‌فر ضمن تشکر از نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هرات به پاس برگزاری این مسابقات قرآنی، با تأکید بر موضوع زنان و سبک زندگی مبتنی بر قرآن، نقش بانوان را در توسعه پایدار جامعه بسیار بی نظیر دانست.

وی به نمونه‌هایی موفق از بانوان شهر هرات همچون گوهرشاد خاتون اشاره کرد و توجه ویژه به مباحث قرآنی و بانوان را نقطه عطف همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با ملت افغانستان دانست و اعلام هرگونه همکاری در آینده جهت برگزاری هر چه بهتر این مراسمات را نوید داد.

سخنران بعدی خانم رضا زاده، رئیس مجموعه مدرسة القرآن بود که از روند خوب و مثبت این مسابقات تقدیر و از نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هرات تشکر کرد.

خانم عبیدی، مسئول محافل قرآنی اهل سنت هرات (ویژه بانوان) خواستار برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه صوت و لحن قرآن کریم شد.

در ادامه، خانم‌ها غلام پور و موسوی از برخی از مشکلات حوزه آموزش قرآنی سخن گفتند و بر لزوم حضور استاد حفظ که به صورت همزمان تسلط بر بحث مفاهیم داشته باشد، تأکید کردند.

صدیقی‌فر از اعلام آمادگی خود جهت رفع نیازهای آموزشی و فرهنگی در حوزه قرآنی خبر داد.

همچنین، خانم‌ها عرب نژاد، عبیدی، غلام پور، رضایی، زاهدی، محمدی، لایقی، محمدی، نبیی، فیروزی، امیری، اصغر پور، شیرزاد و سلطانی، اساتید داوری بودند که در این نشست معرفی شدند.

در پایان این نشست از داوران این مسابقات و عوامل اجرایی مراسم با اهدای جوایزی به رسم یادبود و تقدیر نامه تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است؛ قاریان و حافظان قرآن از مدرسه القرآن، دار التجوید حضرت ابی ابن کعب، مرکز فرهنگی علوم قرآنی الکوثر، دارالقرآن و مؤسسه میلاد نور، دارالقرآن والحفاظ نعمانیه، جامعةالقرآن کریم و جامع اهل بیت،  دارالقرآن و دار التجوید انصارالشفاء، دارالقرآن عالی صادقیه، دارالقرآن امام هادی (ع )، مرکز قرآنی سکینه یعقوبی، دارالقــــرآن مصباح، دارالحفاظ صراط النور، دارالقرآن شهرک حبیب المصطفی، دارالقرآن نورالهدی شهرک اندیشه، دارالقرآن مدرسه علمیه جعفریه، دارالقرآن مدرسه علمیه الزهرا، دارالقرآن خادمان قرآن کریم، دارالقرآن حضرت مریم(ع)، دارالقرآن اقرأ، دارالقرآن یاسین، دارالقرآن عبدالله ابن مسعود، دارالقرآن عترتیه، دارالقرآن و دارالتجوید بی بی سمیه در این دور از مسابقات قرآنی شرکت کردند.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved