logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/03/16 - 11:45
  • 825
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بزرگداشت سی‌وسومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در چین

مراسم بزرگداشت سی‌وسومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با حضور استادان، دانشجویان و علاقه‌مندان چینی به اندیشه‌های تابناک امام راحل در چین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین، مراسم بزرگداشت سی‌وسومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با حضور استادان، دانشجویان و علاقه‌مندان چینی به اندیشه‌های تابناک امام راحل به صورت مجازی برگزار شد.

عباسعلی وفایی، رایزن فرهنگی کشورمان در چین با گرامیداشت نام و اندیشه‌های امام راحل گفت: بدون شک امام خمینی(ره) از مؤثرترین و نامی ترین شخصیت الهی و سیاسی در عصر حاضر است.

وی افزود: برگزاری این وبینار، تکریم آزادی و آزادگی است که امام خمینی(ره) نماینده برجسته این تفکر در قرن حاضر است.

کشاورززاده، سفیر کشورمان نیز در سخنانی، اظهار داشت: سه عبارت استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی عصاره اندیشه امام خمینی(ره) در سیاست داخلی و خارجی بود که با تکیه بر آنها رهبری انقلاب ایران را بر عهده گرفت.

وی در ادامه، گفت: یکی از اعتراضات اصلی امام راحل و ملت ایران در دوران رژیم پهلوی، استقلال به عدم استقلال در تصمیم‌گیری‌های کشور بود. اعتقاد به این اندیشه ایشان موجب اعتراض به قانون کاپیتالاسیون و مصونیت قضایی نیروهای آمریکایی مستقر در ایران در زمان پهلوی شد. در نگاه امام خمینی(ره) و نگاه کنونی جمهوری اسلامی ایران احترام به استقلال کشورها، عدم دخالت در امور داخلی آنها و عدالت در روابط از ملزومات روابط بین الملل است.

سفیر کشورمان در چین مطرح کرد: امام خمینی(ره) ابتکارات زیادی داشتند اما حکومت جمهوری اسلامی بی‌تردید مهمترین ابتکار ایشان است. این ابتکار عین مردم سالاری و عنوان نظام برخاسته‌ی از فکر و اراده‌ی ملّت ایران و رهبری امام(ره) است.

وی اضافه کرد: امیدواریم روزی فرا برسد که بشر مفهوم سرنوشت و آینده مشترک جامعه بشری را دریابد و همگی با احترام متقابل و کمک به یکدیگر بتوانیم از سعادت برخوردار شویم.

در ادامه این مراسم، وانگ زه جان، از ایرانشناسان نامی چین گفت: امام خمینی(ره) به عنوان رهبر اصلی انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، اندیشه و موضع مخالفت استیلا طلبی پر ارزش ترین میراث ایشان برای ملت ایران و سیاست بین‌المللی است.

وی تأکید کرد: امام خمینی(ره) در پرتو این اندیشه، مبارزه با رژیم پهلوی فاسد و خاین داخلی از یک سو و سوی دیگر با قدرت‌های استیلا طلبی جهانی یعنی امریکا و شوروی مبارزه می‌کند.

وانگ زه جان افزود: امام خمینی(ره) معتقد بود که سلطه ستیزی محدودیت جغرافیای ندارد که این بهترین دارو برای همه گروه‌های مستضعفین در جهان است. ایشان از همه گروه‌های مستضعفین خواستند که یک حزب جهانی را تشکیل دهند تا به یک صخره بزرگ مبارزه تبدیل شود.

این ایرانشناس چینی اظهار داشت: امیدوارم پیروزی انقلاب اسلامی پیش قدم برای تشکیل «حزب گروه‌های مستضعفین» در جهان باشد.

ماپینگ، از دیگر سخنرانان این مراسم عنوان کرد: امام خمینی(ره) سیاستمدار، متفکر دینی، شخصیت فعال اجتماعی و پیش آهنگ انقلابی بزرگ بود.

ووچین، از استادان دانشگاه تربیت مدرس خه نن گفت: امریکا ستیزی موضوع مشترک بشر است و هر گوشه‌ای از جهان را فرا گرفته است و در کل تاریخ بشر پس از جنگ جهانی دوم نمایان است.

انتهای پیام/ص

. .

. .

تصاویر

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved