logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/04/18 - 10:47
  • 1482
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

امضای تفاهم ‌نامه همکاری رایزنی فرهنگی ایران و دانشگاه سونان گونونگ جاتی باندونگ

در راستای توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و اندونزی،‌ تفاهم ‌نامه همکاری رایزنی فرهنگی ایران و دانشگاه سونان گونونگ جاتی باندونگ امضا شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،‌ محمدرضا ابراهیمی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی ضمن بازدید از دانشگاه دولتی سونان گونونگ جاتی در جمع معاونین دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و مراکز پژوهشی این دانشگاه گفت: بر اساس آمار مستند جهانی، تعداد مقالات علمی کشورمان طی 10 سال از 1000 مقاله به بیش از 50 هزار مقاله رسیده است و بررسی‌های همین نهادها نشان می‌دهد که این مقالات دارای کیفیت بسیار خوبی بوده‌اند.
وی به پیشرفت‌ها و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: تعداد دانشگاه‌های کشور که پیش از انقلاب حدود 15 واحد دانشگاهی بود، امروز به بیش از 2640 واحد رسیده است.
ابراهیمی اظهار داشت:‌ رشد کمی دانشجویان کشور نیز یکی دیگر از شاخص‌های توسعه علمی در سال‏های پس از انقلاب اسلامی است. در حالی ‌که تعداد دانشجویان دانشگاه‏های کشور پیش از انقلاب حداکثر از مرز 155 هزار نفر تجاوز نمی‏کرد، امروز افزون بر چهار میلیون و دویست هزار نفر دانشجو داریم.
رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی تصریح کرد: تبادل دانشجویان و اساتید، برگزاری کارگاه‌ها، همایش‌ها و نشست‌های علمی و تحقیقات مشترک و مجلات علمی از مواردی است که خواستار همکاری‌های متقابل هستیم.

الفیه، معاون بخش همکاری دانشگاه دولتی سونان گونونگ جاتی نیز در سخنانی، گفت: برای همکاری‌های علمی و دانشگاهی با مراکز علمی دانشگاهی ایران استقبال می‌کنیم.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر پیشرفت‌های بسیار خوبی در زمینه‌های علمی کسب کرده است، اظهار داشت: ایران یکی از کشورهای پیشرفته است و این پیشرفت‌ها نام ایران را در منطقه و جهان سربلند کرده است.
الفیه افزود: دانشگاه‌های اندونزی از همکاری‌های علمی، فرهنگی با دانشگاه‌های ایران استقبال می‌کنند و این همکاری‌ها در شناخت و فرهنگ دو کشور تأثیرگذار خواهد بود.      


در ادامه، تفاهم ‌نامه همکاری بین رایزنی فرهنگی ایران و دانشگاه اسلامی دولتی سونان گونونگ جاتی باندونگ به امضای دو طرف رسید. با امضای این تفاهم‌نامه، همه دانشکده‌ها، مراکز علمی و پژوهشی دانشگاه می‌توانند از این تفاهم نامه بهره‌مند شوند.  

پس از آن، ابراهیمی با وحی الدین، رئیس دانشکده اصول‌الدین که اتاق ایران این دانشگاه در این محل واقع شده است، دیدار و گفت‌وگو کرد. زمینه‌های همکاری و توسعه فعالیت‌های اتاق ایران مورد بحث و بررسی دو طرف قرار گرفت.
همچنین، در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان با سوبیانا، مدیر تحصیلات تکمیلی این دانشگاه بر لزوم موضوعاتی چون تبادل اساتید، پژوهش با موضوع ایران‌شناسی برای پایان‌نامه‌ها، برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص مجلات بین‌المللی و برگزاری نشست‌ها نیز تأکید شد.

شایان ‌ذکر است؛ دانشگاه اسلامی دولتی سونان گونونگ جاتی از دانشگاه‌های برتر اندونزی در سال 2021 بوده است که بر اساس رتبه‌بندی مرکز Scimago، رتبه دوم را پس از دانشگاه اندونزی به خود اختصاص داده و رتبه 689 جهان را در رده تحقیقاتی پژوهشی دارد. رتبه‌بندی مرکز Scimago یک طبقه‌بندی مراکز دانشگاهی مرتبط با تحقیق با ترکیب سه شاخص، یعنی عملکرد پژوهشی، نوآوری و تأثیر اجتماعی است که با دید وب‌سایت اندازه‌گیری می‌شود. Scimago با Elsiever که رتبه‌بندی مجلات در جهان را منتشر می‌کند، یعنی Scimago Journal Ranking همکاری می‌کند.
انتهای پیام/ ص

مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved