همکاریهای موزهای بین تانزانیا و ایران توسعه مییابد
جلسه هماندیشی دو روزه با حضور بخشهای مختلف دولتی و بینالمللی برای سیاستگذاری در عرصههای مختلف جمع آوری، نگهداری، طراحی و ارائه، مستندسازی، درآمدزایی و ... برگزار شد.
سومین نشست قرآنی تهران؛ ایمانیپور: تحقق امت واحده در دنیای امروز نیازمند تولید ادبیات و ایجاد گفتمان است
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سومین نشست قرآنی تهران که با هدف تشکیل مجلس قرآنی جهان اسلام برای راهبردی اثربخش در جهت تحقق امت واحده و با حضور بیش از پنجاه فعال قرآنی از 24 کشور جهان برگزار شد، درباره ویژگیهای امت واحده نکاتی را مطرح کرد.
سومین نشست قرآنی تهران؛ جوادی آملی: آنچه بشر را از یکدیگر جدا میکند پرداختن به امور فرعی است
استاد حوزه علمیه در سومین نشست قرآنی تهران که با هدف تشکیل مجلس قرآنی جهان اسلام برای راهبردی اثربخش در جهت تحقق امت واحده و با حضور بیش از پنجاه فعال قرآنی از 24 کشور جهان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، درباره اهمیت وحدت برای رسیدن به امت واحده سخنرانی کرد.
سفیر قرآنی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
حجت الاسلام محمدمهدی ایمانی پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حامد شاکرنژاد را به عنوان سفیر قرآنی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
سومین نشست قرآنی تهران؛ مفتی مسلمانان بلاروس: توجه به قرآن کریم کمک میکند روحیه مردم را بهبود ببخشیم
در سومین نشست قرآنی تهران که با هدف تشکیل مجلس قرآنی جهان اسلام برای راهبردی اثربخش در جهت تحقق امت واحده و با حضور بیش از پنجاه فعال قرآنی از 24 کشور جهان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، مفتی مسلمانان جمهوری بلاروس درباره فعالیتهای قرآنی در این کشور سخن گفت.
سومین نشست قرآنی تهران؛ مصطفوی: افزایش ارتباط بین مسوولان کشورهای اسلامی برای تأمین فعالیتهای قرآنی زمینه شکلگیری امت واحده را فراهم میکند
سومین نشست قرآنی تهران با هدف تشکیل مجلس قرآنی جهان اسلام برای راهبردی اثربخش در جهت تحقق امت واحده با حضور بیش از پنجاه فعال قرآنی از 24 کشور جهان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
پژوهشگران جوان ایران و روسیه گردهم میآیند
نشست پژوهشگران جوان ایران و روسیه با موضوع تأثیر فرهنگ بر هویت ملی و ارزشهای اخلاقی، امروز ۱۶ اسفندماه برگزار میشود.
«زبان فارسی همچنان مهمترین ابزار تقویت روابط فرهنگی با هند است»- گفتوگو
زبان فارسی با پیشینهای درخشان در هند و نقش تاریخیاش به عنوان زبانی پیونددهنده در شبه قاره، همچنان یکی از ابزارهای کلیدی در تقویت روابط فرهنگی بین ایران و هند به شمار میآید. در همین رابطه، رایزن فرهنگی ایران در هند تاکید دارد که بهرهمندی از زبان فارسی حتی در شرایط بسته شدن سایر راههای تعامل نیز همچنان راهی مؤثر و پایدار برای گسترش روابط فرهنگی با هند است.