حافظخوانی در بنگلادش؛ «غزل یوسف گمگشته با حوادث امروز فلسطین همخوانی دارد»
به مناسبت بزرگداشت حافظ، همایشی ادبی با عنوان «حافظ الهام بخش قاضی نذرل» (شاعر ملی بنگلادش) 28 مهرماه از سوی رایزنی فرهنگی ایران در بنگلادش با همکاری انجمن شعر خوانی نذرل و اساتید دپارتمان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه داکا برگزار شد.
«ایران یکی از پایهگذاران تمدن فرهنگی و تاریخی در دنیاست»؛ نگاه دیپلمات سوریهای
مدیر مؤسسه دیپلماتیک وزارت خارجه سوریه گفت: ایران همانند سوریه علاوه بر جاذبههای گردشگری بسیار زیبای خود، با دارا بودن تمدنی فاخر و بسیار عمیق، یکی از پایهگذاران تمدن فرهنگی و تاریخی کشورهای دنیا به شمار میرود.
دیدار فرهنگی - رسانهای؛ «روابط بین سوریه و ایران کاملاً راهبردی و استراتژیک است»
در دیدار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه و مشاور سیاسی و رسانهای رییس جمهوری سوریه، بر نزدیکی و همراهی دو کشور در عرصهها و حوزههای مختلف، تأکید شد.
فیلمهای ایرانی در جشنواره بینالمللی فیلم خلاقیت هند به نمایش گذاشته شد
به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی، 4 فیلم ایرانی در جشنواره بینالمللی فیلم خلاقیت هند به نمایش گذاشته شد.
هنرمندان همسو با مقاومت در بغداد تقدیر شدند
در آیین اختتامیه چهارمین فراخوان آثار ادبی، هنری و رسانهای فرماندهان پیروزی و قهرمانان مبارزه با تروریسم جهانی در بغداد، از برگزیدگان رشتههای مختلف هنری تقدیر شد.
نقش مراجع شیعه در مواجهه با رژیم صهیونیستی در عراق تبیین شد
نشست علمی نقش مراجع شیعه در مواجهه با رژیم صهیونیستی مطالعه موردی حضرت آیتالله سیستانی و حضرت آیتالله خامنهای با سخنرانی اندیشمندان ایرانی و عراقی و با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد.
مکتوبات فرهنگی ایران در نمایشگاه بینالمللی کتاب بلگراد معرفی شد
رایزنی فرهنگی ایران در صربستان علاوه بر عرضه کتاب های منتشرشده، با دهها اثر به زبانهای صربی، انگلیسی و فارسی در شصت و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب بلگراد شرکت دارد.
سمپوزیوم هوش مصنوعی و ارزشهای جامعه؛ «جامعه دینی تشکیل ابراطلاعات را در جهتدهی درست به هوش مصنوعی مدنظر قرار دهد»
رئیس مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در چهارمین سمپوزیوم بینالمللی «هوش مصنوعی و ارزشهای جامعه» گفت: جامعه مؤمنانه از هر دین و آیینی باید برای مرجعیت و اعتبار دادههای هوش مصنوعی چارهای بیاندیشند و یک راه حل پیشنهادی آن است که جامعه دینی، تشکیل مگادیتا بر اساس ارزشهای جهانی دین را مدنظر قرار دهد.