logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
لیست اخبار صفحه :234
صلح طلبی و نوع‌دوستی در آثار سعدی شیرازی مشهود است
سفیر کشورمان در ترکمنستان:

صلح طلبی و نوع‌دوستی در آثار سعدی شیرازی مشهود است

علی مجتبی‌ روزبهانی در جمع اساتید، دانشجویان و فرهیختگان دانشگاه دولتی زبان‌های خارجی دولت محمد آزادی ترکمنستان گفت: موضوع قابل توجه در نگاه سعدی به صلح آن است؛ از نظر او صلح نه فقط از جنبه سیاست‌ورزی و حکمرانی، که از نگاه انسانی و دینی نیز حائز اهمیت است. چنانکه آحاد بشر را «اعضای یکدیگر» و «در آفرینش، ز یک گوهر» می‌داند و همواره بر نوع‌دوستی و مراعات حال هم‌نوعان، خصوصاً ضعفا تأکید می‌کند.

ما از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جدا نیستیم
حدادعادل در آیین تکریم و معارفه معاونت امور بین‌الملل بنیاد سعدی مطرح کرد:

ما از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جدا نیستیم

آیین تکریم از معاون پیشین و معارفه معاون جدید امور بین‌الملل بنیاد سعدی امروز در محل بنیاد سعدی با حضور حدادعادل و جمعی از مدیران و مسولان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزارت امور خارجه، موسسه فرهنگی اکو و فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد.

دهمین شماره ماهنامه طنین منتشر شد

دهمین شماره ماهنامه طنین منتشر شد

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به همت اداره ی کل موافقت نامه های بین المللی دهمین شماره ماهنامه طنین منتشر شد و از طریق ذیل قابل بهره برداری می باشد .

نسخه صوتی کتاب «داستان‌های مثنوی» منتشر شد
با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان در یونان؛

نسخه صوتی کتاب «داستان‌های مثنوی» منتشر شد

نسخه صوتی کتاب «داستان‌های مثنوی» با صدا و روایت هنرپیشه نام آشنای یونانی «پانایوتیس بویوریس» بازیگر سینما و تلویزیون یونان منتشر شد.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved