logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/01/14 - 07:41
  • 1198
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با روز جهانی کتاب کودک در یونان؛

کتاب گویای «داستان‌های اصیل ایرانی» منتشر شد

به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان، کتاب گویای «داستان‌های اصیل ایرانی» مشتمل بر ۱۲ داستان از ادبیات کهن ایران زمین در سایت و پلتفرم‌های صدا محور منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این کتاب صوتی از طریق پست الکترونیک به بیش از 20 نهاد مرتبط با فعالیت حوزه کودک و نوجوان در یونان به مناسبت روز جهانی کودک اهدا شد.

در این محتوای شنیداری، 12 داستان اصیل و جذاب ایرانی برگرفته از شاهنامه فردوسی، مثنوی معنوی، کلیله و دمنه، منطق الطیر عطار نیشابوری، لیلی و مجنون حکیم نظامی و گلستان سعدی گردآوری، ترجمه و خوانده شده است.

کتاب گویای «داستان‌های اصیل ایرانی» حاوی یک ساعت و چهل و هفت دقیقه محتوای جذاب است و داستان‌های طوطی بقال، رستم ‌و سهراب، موش و شتر، ‌‌حکایت دو برادر، مرد فقیر و گوسفند، سلطان محمود و پیرمرد خارکن، حکایت لاک پشت و عقرب، داستان ننه سرما و شب یلدا، داستان کاوه آهنگر، لیلی و مجنون، حکایت دو کبوتر و داستان کوزه و خیاط توسط خانم دکتر مارینا کاندرودی روایت شده است.

ترجمه این کتاب توسط سید علی حسین کرجی انجام شده که وی پیش از این کتاب داستان‌های پارسی را به زبان یونانی ترجمه کرده و انتشارات تاکسیدفتیس آن را منتشر کرده است.

خانم مارینا کاندرودی، گوینده این پادکست دارای مدرک دکترای ادبیات یونانی است و در حوزه کودک و نوجوانان دارای تجربیات متعددی است. وی در حوزه تئاتر کودکان نیز تخصص دارد و در حال حاضر به عنوان مدرس درس زبان و ادبیات یونان در مقطع دبیرستان مشغول به تدریس است.

همچنین، طراحی گرافیکی نمای این کتاب توسط خانم هدا حدادی، هنرمند تصویرگر کتاب کودک صورت پذیرفته است.

این کتاب علاوه بر انتشار در شبکه‌های اجتماعی برای بیش از ۲۰۰۰ نفر از مخاطبین رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان از طریق پلتفرم سابستک sub-stack ارسال شد. این محتوای صوتی دارای صفحه ویژه‌ای در سایت یونانی فرهنگ ایران است.

بنابر این گزارش، در تدوین این اثر صوتی از افکت‌هایی صدایی گوناگون و موسیقی اصیل ایرانی استفاده شده است. این کتاب در فرمت ویدیوئی تولید و در سایت رایزنی فرهنگی و پلتفرم ویمئو بارگزاری شده است.

علاقه‌مندان برای دریافت این کتاب می‌توانند به نشانی اینترنتی https://iranculture.gr/audiobook/ و https://soundcloud.com/irancastathens1/iranika-paradosiaka-paramythia مراجعه کنند.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved