طراحان افتتاحیه المپیک ۲۰۲۴ تمدن فرانسه را زیر سؤال بردند
معاون بخش کلیسای پاتریارک مسکو با بیان اینکه مدیران افتتاحیه المپیک با توهین به مقدسات مسیحیت، تمدن خود را زیر سؤال بردند، گفت: باید افسوس خورد که در مرکز اروپا دیگر فرهنگ جایگاهی ندارد و بیدینی رشد کرده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در روسیه؛ معاون بخش کلیسای پاتریارک مسکو واختانگ کیپشیدزه در گفتوگو با فارس با اشاره به اینکه مسیحیان ارتدوکس روسیه افتتاح بازیهای المپیک ۲۰۲۴ را توهین عمدی به احساسات مذهبی خود میدانند، گفت: طراحان افتتاحیه، جهانبینی خود را که به همان اندازه علیه نمایندگان همه ادیان سنتی است، پنهان نکردند. این به معنای تحقیر جایگاه خانواده و نسبت زن و مرد به شمار میرود.
وی با بیان اینکه افرادی که به مقدسات توهین میکنند باید مجازات شوند، تصریح کرد: چون طراحان افتتاحیه المپیک پاریس نسبت به مصونیت از مجازات خود و حتی طرفدارانشان اطمینان دارند، ممکن است باز هم به راحتی به مقدسات ادیان مختلف از مسیحیان تا مسلمانان و ... توهین کنند. هدف اصلی آنها نابودی تمدن سنتی اروپا برای رسیدن اهداف خود به ویژه توسعه انحراف در دنیای امروز است.
کیپشیدزه با اشاره به اینکه طرفداران توهین به مقدسات ادیان درصدد از بین بردن هویت دینی مردم و فاصله گرفتن از معنویات هستند، تصریح کرد: آنها با چنین برنامههایی سعی در عادی سازی توهین به مقدسات و کمرنگ جلوه دادن اهمیت آن هستند تا از این طریق اهداف خود را در ذهن جامعه متبلور کنند.
وی با بیان اینکه پیروان ادیان ابراهیمی باید به صورت مشترک و همصدا چنین توهینهای آشکاری را محکوم کنند، گفت: ما همبستگی خود را با میلیونها مسیحی که احساس کردهاند مورد توهین و تحقیر قرار گرفتهاند، از جمله مسیحیان فرانسوی ابراز میکنیم.
معاون بخش کلیسای پاتریارک مسکو با بیان اینکه مدیران افتتاحیه المپیک با توهین به مقدسات مسیحیت، تمدن خود را زیر سؤال بردند، افزود: باید افسوس خورد که در مرکز اروپا دیگر فرهنگ جایگاهی ندارد و به نوعی بیدینی رشد کرده است. در سالهای آینده با توجه به مبارزه با مسیحیت در اروپا و رویکرد آنها نسبت به دین، باید منتظر باشیم که نه تنها کلیسای بزرگ، بلکه کلیسای کوچکی هم وجود نداشته باشد.
کیپشیدزه با اشاره به اعتراضات در آمریکا نسبت به افتتاحیه المپیک، خاطر نشان کرد: در آمریکا هم مسیحیانی حضور دارند که با تمسخر دین خود مخالف هستند، اما آنها هم با رویکردی که ایالت متحده در پیش گرفته، به حاشیه رانده شده و اغلب حق رأی ندارند. اینها همه نشانگر تلاش برخی برای به حاشیه راندن دین از جامعه و سست کردن ایمان مردم است.
نظر خود را بنویسید.