تجلیل از استاد زبان فارسی و مترجم کتاب «ترکش ولگرد» در راولپندی
همزمان با رونمایی از کتاب «ترکش ولگرد» از سرفراز ظفر، استاد زبان فارسی و مترجم کتاب آواره کرچی «ترکش ولگرد» در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در راولپندی تجلیل به عمل آمد.
رئیس مرکز تمدن اسلامی ازبکستان با مختارپور دیدار کرد
شاه عظیم منوروف رئیس مرکز تمدن اسلامی ازبکستان در راستای افزایش تعاملات علمی و فرهنگی، با علیرضا مختارپور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران دیدار و گفتگو کرد.
شهرداری شیراز روی خط دیپلماسی/ گسترش ارتباطات فرهنگی با شرق آسیا
نشست دوجانبه شهردار شیراز و سفیر کره جنوبی در جمهوری اسلامی ایران با همراهی هیئتی از دانشگاه مطالعات خارجی هانکوک در راستای تقویت دیپلماسی جهانی مدیریت شهری و گسترش ارتباطات فرهنگی با شرق آسیا برگزار شد.
مخبر: گسترش زبان فارسی از مؤلفههای مهم اقتدار دیپلماتیک ایران است
معاون اول رئیسجمهور در نشست هیأت امنای «بنیاد سعدی» که پس از ۷ سال وقفه برگزار شد، گسترش زبان فارسی را از مؤلفههای مهم اقتدار سیاسی، دیپلماسی و نفوذ علمی ایران دانست و بر اهتمام ویژه به آموزش زبان فارسی به فرزندان ایرانیان خارج از کشور تأکید کرد.
کتاب «اندیشگاه ایران و سایر ملل» منتشر شد
کتاب «اندیشگاه ایران و سایر ملل» با فراهم آوری بستری برای اندیشه نخبگان و صاحبنظران ایرانی و اندیشه ورزان سایر ملل برای علاقهمندان به پژوهش و اندیشیدن منتشر و روانه بازار شد.
با عنوان «آواره کرچی»؛
کتاب «ترکش ولگرد» به زبان اردو در راولپندی منتشر شد
به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در راولپندی، کتاب «ترکش ولگرد» به قلم داوود امیریان به زبان اردو ترجمه و منتشر شد.
ویژه مخاطبان یونانیزبان منتشر شد؛
سفر به بندرعباس در شانزدهمین شماره مجله «ایراناراما»
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان شانزدهمین شماره نشریه «چشمانداز ایران» را با محوریت معرفی شهر بندرعباس منتشر کرد.
در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان و شهردار بانکوک مطرح شد؛
لزوم بهرهبرداری از ظرفیتهای شهرداری برای همکاریهای فرهنگی دو کشور
در جریان دیدار چادچارت سیتیپونت و زارع بی عیب در اکسپوی 2023 شهرداری بانکوک، بر لزوم بهرهبرداری از ظرفیتهای شهرداری برای همکاریهای فرهنگی دو کشور ایران و تایلند تأکید شد.
رئیس دانشگاه اصفهان :
زبان و ادبیات فارسی از مولفههای افزایش توان دیپلماسی فرهنگی کشور است
رییس دانشگاه اصفهان گفت: ترویج زبان و ادبیات فارسی یکی از مهمترین مؤلفههای ارتقای قدرت نرم و افزایش توان دیپلماسی علمی و فرهنگی کشورمان است.