-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/02/27 - 21:11
  • 515
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پرسش و پاسخ در تایلند

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند، در شهرپاتالونگ در جلسه پرسش و پاسخ فرهنگی دینی شرکت نمود.

 به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،  این فعالیت برای شرکت کنندگانی که در اردوی آموزشی شرکت کرده بودند برگزار شد تا بتوانند با پاسخگویی کارشناسان دینی, فرهنگی در مورد شبهات روز جامعه پاسخ مناسبی را دریافت نمایند افراد حاضر دراین جلسه  عبارت بودند از:

آقای مهدی زارع رایزن فرهنگی ج.ا.ایران

شیخ انصار لمپان امام مسجد دار الزهراء و مدیر مدرسه دینی دار الزهراء

شیخ حسین بن سالم امام جمعه مسجد امام علی و مدیر دار القرآن امام حسین (ع)

شیخ عابدین فیندی امام مسجد نور الدین 

   این برنامه  با مدیریت آقای زین العابدین بعنوان مجری ودبیر جلسه صورت پذیرفت و در این نشست سوالات مربوط به اعتقادات ، احکام و نحوه زندگی در جامعه تایلندی مطرح شد 

   نماینده فرهنگی ایران ضمن پاسخگویی به سوالات گفت : برای رسیدن هدف الهی ضروری است خدا را دوست داشتنی، مهربان و بخشنده و صمیمی تر از پدر و مادر معرفی کنید همچنین ضروری است این تصور در ذهنها ایجاد شود که خدا او را دوست دارد و می‌خواهد او فردی ارزنده و خوشبخت و سعادتمند باشد.

   ایشان گفتند:  روش‌های تربیت دینی این است که در افراد نسبت به رسول خدا و ائمه اطهار(ع) علاقه ایجاد کنید در واقع باید به اولیای دین و ائمه علیهم السلام و دیگر پاسداران مذهب علاقه مند گردند تا شیوه‌های زندگی آنان را سرمشق قرار دهند.

    وی در ادامه گفتند: برای رسیدن به این هدف باید از روش‌های گوناگونی استفاده کرد که یک نمونه‌ی آن ذکر داستان زندگی و شرح فداکاری و خدمات ائمه0ع) است اصولاً افراد کسانی را که جنبه اعجاب و تحسین آنها را بر می‌انگیزاند و راه و روش قهرمانان را دارند علاقمند می شوند.  اگر بتوانیم شرح ایثارگری‌های آنان را به زبان ساده و قابل فهم برای مردم بیان کنیم، علاقه‌ ی قلبی نسبت به آنها پدید می‌آید و جنبه‌ی همانندی وادارش می‌سازد که عملاً از راه و روش آنها تبعیت کنند.

   رایزن فرهنگی اظهار داشتند: در کنار پاسخ درست به سوالات، مربیان باید از بد آموزی‌ها جلوگیری کنند تا بتواند به روش معقولانه ودرست شبهات و بد آموزی هایی که برای افراد به وجود می‌آید، برطرف نماید,که این می‌تواند از علم بالای مربیان نشئت بگیرد. عقاید و افکار غلطی که وارد مغزها شده ‌است به راحتی زدوده نخواهد شد حتی ممکن است که به گروه و نسل‌های دیگر انتقال یابد و در ذهن آنها هم ریشه دار گردد. در آموزش‌ها، بویژه برای نوجوانان باید طوری عمل کرد که بعدها نیازی به اصلاح نداشته باشد.

   ایشان درراستای بیان واصلاح مشکلات گفتند: به کار بردن منطق جوانانه پسند، و بیان مسئله به زبانی آنها می تواند خود در رشد اجتماعی دینی آنها مؤثر باشد. برنامه‌ها باید به صورتی منسجم و هماهنگ باشندکه به نوجوان نظمی فکری بدهد و برای او قابل درک و فهم و در حد توان فکری وی قانع کننده باشد.

   وی ادامه داد : نصیحت زبانی در پرورش نوجوانان خیلی مؤثر نیست به همین خاطر نقش عملی اطرافیان  کارسازتر است. رفتار یک جوان به میزان علاقه و شایستگی و میزان درک و فهم والدین و نوع رفتار و موضعگیری آنها در برابر حوادث بستگی دارد.

   در پایان ضمن توصیه همه  به نگاه مهربانانه به نوجوانان وجوانان  گفت : والدین و مربیان باید روح خیر خواهی نسبت به همنوع را در خود زنده سازند تا دراین رده های سنی از آنها درس بیاموزند و در برخورد با دیگران خوشرو باشند، تا این عزیزان خوش‌رویی را یاد بگیرند. همچنین تربیت دینی این افراد نباید به گونه‌ای باشد که او از تعالیم دینی خسته و متنفر شود چرا که بعد از خستگی خدا نکرده ترجیح می دهد که بدون مذهب زندگی کند.

    این برنامه پرسش و پاسخ پس از بررسی های بعمل آمده از افراد شرکت کننده در اردو مورد استقبال قرار گرفت و بیشترین رضایت را کسب نمود. 

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved