بانوان هنرمند ایرانی در دانشگاه هنر دهلینو خوش درخشیدند
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلینو و ادارهکل همکاریها و تنظیمگری صادارت فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با همکاری دانشگاه هنر دهلینو، کارگاه و نمایشگاه خطاطی و عکاسی در سالن اجتماعات این دانشگاه برپا شد.
مراسم افتتاحیه این کارگاه و نمایشگاه هنری با حضور سنجیور کومار رئیس دانشگاه هنر، فریدالدین فرید عصر رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلینو، خانم وحیده وثوق زاده استاد خوشنویسی و خانم محبوبه حسنیپناه استاد رشته تذهیب و خانم فرزانه بیآزاران هنرمند عکاس ایرانی، استادان گروه هنرهای کاربردی و دانشجویان علاقهمند همراه بود.
در این کارگاه، خطوط مختلف خوشنویسی، زیبانویسی با حروف و کلمات (تایپوگرافی) و نقشهای متنوع تذهیب ایرانی به دانشجویان آموزش داده شد.
هند و ایران از دیرباز روابط تنگاتنگ هنری و فرهنگی داشتهاند
فرید الدین فرید عصر در مراسم افتتاحیه این کارگاه و نمایشگاه هنری، گفت: فرهنگ و هنر از جمله عواملی است که هویت ملتها را تعیین میکند و نزدیکی و درهم تنیدگی هویت دو ملت هند و ایران مرهون آمیختگی فرهنگ و هنر دو تمدن است.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلینو افزود: هنر اصیل ایرانی یکی از مهمترین و برجستهترین بخشهای فرهنگ ایران و هویت ایرانی است که به صورتهای مختلفی نظیر معماری، نقاشی، خط، نقاشی خط، بافندگی، سفالگری، موسیقی، خوشنویسی و شعر بروز مییابد.
فرید عصر گفت: در بین روابط کشورهای گوناگون با هند، ایرانیان از همه قدیمیتر بودهاند توانستهاند از طریق تبادلات فرهنگی و هنری از تجربیات یکدیگر بهرهمند شوند و با یکدیگر تعامل بیشتری داشته باشند.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلینو ادامه داد: در دوران پس از اسلام روابط ایران و هند همچنان در سطح بالایی باقی مانده است.
وی خاطرنشان کرد: دو کشور هند و ایران از دیرباز روابط تنگاتنگ هنری و فرهنگی داشتهاند و امروز نیز این زمینه وجود دارد که با حضور هنرمندان هر دو کشور هرچه بیشتر و بهتر شاهد توسعه مناسبات فرهنگی دو کشور باشیم.
پس از آن، نمایشگاهی از آثار عکاسی خانم فرزانه که بیشتر در زمینه مردم شناسی و شناخت آداب و رسوم ایران زمین بود، به نمایش درآمد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
همچنین، خانم وحیده وثوقزاده و خانم محبوبه حسنیپناه نیز هنر ایرانی را در قالب تایپوگرافی و طراحی نقشهای سنتی به صورت عملی بر صفحه کاغذ به نمایش گذاشتند و دانشجویان نیز در این طراحی به صورت عملی مشارکت کردند.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
نظر خود را بنویسید.