-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/05/20 - 08:18
  • 369
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

هفتمین هفته فیلم ایران در توکیو آغاز به کار کرد

هفتمین هفته فیلم جمهوری اسلامی ایران (19 مردادماه) با نمایش فیلم سینمایی «تی تی» در سالن لیبرا شهرداری منطقه میناتوکو توکیو آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هفتمین هفته فیلم جمهوری اسلامی ایران روز گذشته (19 مردادماه) با حضور حسن رجبی، کاردار سفارت ایران در ژاپن، ماکوتو هاشیموتو، رئیس دفتر انجمن بین‌المللی میناتوکو و  شینپه‌ای اوکودا، رئیس شرکت فیلم اونلی هارتس در سالن لیبرا شهرداری منطقه میناتوکو توکیو آغاز به کار کرد.

رجبی، کاردار سفارت ایران در سخنانی با اشاره به اینکه روابط مردمی ایران و ژاپن قدمتی هزار ساله دارد، گفت: خوشبختانه همکاری‌های فرهنگی- هنری میان ایران و ژاپن همواره در سطح خوبی قرار داشته و در این میان، عرصه فیلم و سینما بیشترین میزان همکاری را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: چندین فیلم مشترک نیز توسط کارگردانان برجسته دو کشور ساخته شده است. فیلم‌های ایرانی و ژاپنی در جشنواره‌های بزرگ بین‌المللی فیلم دو کشور از جمله جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایران و جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو حضور داشته و درخشیده‌اند.

رجبی اظهار داشت: مردم هنردوست ژاپن و ایران همیشه با علاقه‌مندی حوزه سینمایی را رصد و در مورد فیلم‌ها و کارگردانان کشور مقابل اطلاعات کسب کرده‌اند. علاقه مردم ژاپن به عباس کیارستمی، کارگردان مشهور ایرانی و اشتیاق به تماشای فیلم‌های ساخت او و علاقه مردم ایران به آکیرا کوروساوا، کارگردان شهیر ژاپنی و دیدن فیلم‌های او، موید این سخن است.

کاردار سفارت ایران در باره همکاری‌های سینمایی دو کشور گفت: سینما تاکنون پیشران ارتباطات هنری و فرهنگی بین دو کشور بوده و در آینده نیز می‌تواند این نقش برجسته را هم چنان ایفا کرده و چه بسا بیش از این گسترش دهد.

وی ابراز کرد: در سال‌های اخیر چند کتاب ارزشمند نیز در ایران درباره سینمای ژاپن و مقایسه سینمای دو کشور منتشر شده است. در حوزه دانشگاهی در ایران  پژوهش‌های مختلفی در رابطه با سینمای ژاپن صورت گرفته و رساله‌های متعددی در این حوزه نگاشته شده است.

رجبی افزود:  تبادلات فرهنگی و هنری بین دو کشور و به ویژه پتانسیل همکاری در حوزه فیلم و سینما بیش از پیش گسترش یافته و به تعمیق روابط دوجانبه کمک کند.

کاردار سفارت ایران با اشاره به اینکه  تولیدات هنری و سینمایی ایران که عموما خانواده محور، اخلاق مدار و معنی‌گرا هستند، با ذائقه جامعه مدرن اما پایبند به سنت‌های ژاپن همخوانی دارند، شرکت‌های توزیع فیلم ژاپن را تشویق و از آن‌ها دعوت کرد که  به تولیدات سینمایی ایران توجه بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: مطمئنا تولیدات سینمایی ایران می‌توانند در بازار صنعت سینمای ژاپن که صنعت بزرگی است، جایگاه خوبی داشته باشند.

دومین سخنران این مراسم، ماکوتو هاشی موتو، رئیس دفتر انجمن بین‌المللی میناتوکو بود که از طرف انجمن از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضوی از انجمن بین‌المللی میناتوکو تشکر کرد که برنامه‌های متعددی را در طول سال در سالن لیبرا برگزار می‌کند. وی برگزاری هفته فیلم را برای شناساندن سینمای ایران به ژاپن مفید و موثر دانست.

شین په ای اوکودا، رئیس شرکت فیلم اونلی هارتس سینمای ایران را دارای ظرفیت زیاد و هنرمندان ایرانی را دارای توانمندی‌های بالا ذکر کرد و از اینکه در سال‌های گذشته توانسته حق نمایش دو فیلم ایرانی ("متری شیش و نیم" و "سرخپوست") را در ژاپن خریداری کند و گامی در جهت معرفی سینمای ایران  بردارد، اظهار خوشحالی کرد.

در ادامه، فیلم سینمایی «تی تی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی آیدا پناهنده و نویسندگی مشترک ارسلان امیری و پناهنده به نمایش گذاشته شد.

هفتمین هفته فیلم ایران در ژاپن ۱۹ تا ۲۱ مردادماه از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در  توکیو و انجمن همکاری‌های بین‌الملل منطقه میناتوکو و با حمایت موسسه MOCT شرکت فیلم Only Hearts و انجمن برگزار کننده جشنواره فیلم توکیو  Unijapan  در سالن شهرداری منطقه میناتوکو در حال برگزاری است.

هشت فیلم تی تی، بدون قرار قبلی، حوض نقاشی، تختی، متری شش و نیم،  یدو و شهر سوخته در این جشنواره به نمایش گذاشته خواهند شد.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved