نقش ایران در صلح جهانی و مبادلات بین ادیانی
رایزن فرهنگی کشورمان و رهبر اعظم بوداییان تایلند دیدار و در زمینه نقش ایران در صلح جهانی و مبادلات بین ادیانی گفتوگو کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی زارع بی عیب، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند با شرکت در نشست گفتوگوی ادیان و ملاقات با رهبر اعظم بوداییان، مواضع ایران را دررابطه با صلح جهانی بازگو کرد.
وی در این مراسم ضمن ملاقات با راهب اعظم تایلند به عنوان میهمان ویژه حضور و در زمینه نقش ایران در صلح جهانی و مبادلات بین ادیانی گفتوگو کرد.
رایزن فرهنگی کشورمان در سخنانی، روز بوداییان را به رهبر اعظم تبریک گفت و اظهار داشت: اهداف صلح جهانی نیازمند هم اندیشی متفکرانی برای کشف، تحلیل و تبیین این موضوع و از سوی دیگر چاره اندیشی در جهت پایان بخشی به بحرانها و مناقشات منطقهای و جهانی است.
وی نگاه ایران را در زمینه همکاری بین ادیان و صلح جهانی مطرح کرد و گفت: دیدگاههای دینی در ایران در راستای تقویت همزیستی است که پیروان ادیان مختلف میتوانند در سایه این همزیستی مسالمت آمیز به تحمل دینی یکدیگر، احترام متقابل و همکاری ادیان نقش مهمی ایفا کنند.
رایزن فرهنگی ایران اظهار داشت: ایجاد روابط دو یا چند جانبه مشترک در زمینه همکارهای ادیان و فرق و مذاهب دو کشور می تواند راه را برای نشست های ادیان باز کند.
وی گفت: قرائتهای غلط برخی گروههای افراطی باعث ایجاد مشکلات؛ درگیری ها و ناآرامی در مناطق مختلف جهان شده که همه اینها هیچ مبانی و اصولی دینی و مذهبی ندارند و ما این را جزء تعالیم دینی نمیدانیم.
رهبر بوداییان تایلند هم ضمن تقدیر از ایران بابت فعالیتهای صلح آمیز و تلاشهای گرانقیمت در این عرصه بیان کرد: موضوع همزیستی ادیان، تلاش برای کاهش خشونت و ایجاد صلحی که در آن روابط و مناسبات میان انسانها به جای تقابل و خشونت مبتنی بر تعامل و همکاری باشد؛ یکی از نیازهای اساسی جهان امروز و از اهداف مهم گفتوگوی ادیان، ایجاد صلح و تحقق همزیستی مسالمت آمیز میان پیروان ادیان است.
وی افزود: گرایش صلح از فطرت انسان نشات می گیرد که وجه مشترک ادیان است که با وجود اختلاف عقاید باعث انگیزه مشترک، نوع دوستی و همزیستی پیروان ادیان شده و همین موضوع زمینه بروز اختلافات و تفرقه در جامعه دینی را کاهش میدهد.
رهبر بوداییان تایلند تاکید کردند: این همگرایی باعث صلح و آرامش زندگی انسانها میشود و در شرایط فعلی، گروههایی که ممکن است با افراط گرایی و سوء نیت به ایجاد تفرقه دامن بزنند و بین پیروان ادیان اختلاف ایجاد کنند،جایگاهی ندارند.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.