رئیس فدراسیون جشنواره بینالمللی فیلم آسیایی چشم سوم:
صنعت سینمای ایران قابلیتهای بی نظیری دارد
ساندیپ مانجرکر در دیدار با مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی گفت: صنعت سینمای ایران قابلیتهای بی نظیری دارد و علاقهمندیم با مؤسساتی صنعت فیلم در ایران تفاهمنامه همکاری منعقد کنیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ساندیپ مانجرکر، رئیس فدراسیون فیلم آسیایی جشنواره بینالمللی فیلم آسیایی چشم سوم با امان الله صیادی، مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی با هدف بحث و تبادل نظر پیرامون فعالیتهای مشترک دیدار و گفتوگو کرد.
ساندیپ مانجرکر، رئیس انجمن فیلم آسیایی جشنواره بینالمللی فیلم آسیایی چشم سوم بیان کرد: جشنواره بینالمللی فیلم آسیایی چشم سوم به صورت متداول برگزار میشود و سال گذشته نوزدهمین دوره آن نیز با معرفی برگزیدهها در ماه دسامبر برگزار شد.
وی ادامه داد: در این دوره فیلم کوتاه «جلسه علنی» به کارگردانی محمد حسنی از ایران توانست جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی از منظر بینندگان را به خود اختصاص دهد و من امروز برای اهدای این لوح سپاس و یادبود به خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران آمده ام تا این لوح را به عنوان جایزه به ایشان تحویل دهید.
ساندیپ مانجرکر اظهار داشت: صنعت سینمای ایران قابلیتهای بی نظیری دارد و من به عنوان رئیس فدراسیون فیلم آسیایی از جنابعالی میخواهم که مؤسسه و یا مؤسساتی که در زمینه صنعت فیلم در ایران در حال فعالیت هستند را به ما معرفی کنید تا بتوانیم با آنها تفاهمنامه همکاری منعقد کنیم.
صیادی در سخنانی، با اشاره به صنعت سینمای ایران گفت: صنعت سینمای ایران اسلامی جزء بهترین صنعتهای سینمای جهان محسوب میشود و سالانه تعداد زیادی از محصولات سینمایی ایران در جشنوارههای مختلف شرکت و جوایز ممتازی را کسب میکنند.
وابسته فرهنگی کشورمان در بمبئی ضمن استقبال از تفاهمنامه همکاری عنوان کرد: مؤسسه سینمایی اوج با قابلیتهای بسیار مناسب میتواند گزینه خوبی برای همکاریها فی مابین محسوب شود و خانه فرهنگ میتواند این مهم را با همکاری و مساعدت طرفین انجام دهد و امید است از طریق این همکاریها بتوان شاهد تولیدات مشترک و برگزاری جشنوارههای متعدد باشیم.
صیادی، مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی در دیدار با رفیع الدین ناصر، یکی از استادان دانشکده مولانا آزاد اورنگ آباد به بحث و تبادل نظر پیرامون چگونگی فعالیتهای مشترک فرهنگی پرداخت.
در این دیدار که در مسجد ایرانیان بمبئی صورت گرفت، صیادی اظهار داشت: خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی در صدد است برنامههای فرهنگی را به صورت مشترک با دانشگاهها و مؤسسات آموزشی که دارای تفاهمنامه با نمایندگی فرهنگی انعقاد کردهاند با برنامه ریزی و پیگیری انجام دهد.
رفیع الدین ناصر نیز در سخنانی، گفت: از زمانهای بسیار دور با خانه فرهنگ فعالیتهای مشترک فرهنگی را داشتهام و خواستار ادامه این فعالیتها در آینده نیز هستم.
وی ادامه داد: امیدوارم بعد از سفرم به ژاپن، جشنواره فیلمی در دانشکده مولانا آزاد اورنگ آباد به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی برگزار شود.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.