logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/01/29 - 13:25
  • 604
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نقد و بررسی فیلم «فصل نرگس» در برنامه هفتم مروری بر سینمای ایران

هفتمین برنامه از مجموعه «مروری بر سینمای ایران» به بررسی فیلم «فصل نرگس» به کارگردانی نگار آذربایجانی اختصاص داشت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بنابر گزارش ارسالی از رایزنی فرهنگی ایران در یونان؛ هفتمین برنامه از مجموعه «مروری بر سینمای ایران» به بررسی فیلم «فصل نرگس» به کارگردانی نگار آذربایجانی اختصاص داشت. این برنامه 25 فروردین‌ماه از طریق پلتفرم ایرانفلیکس و کانال یوتیوب «خریستینا و ایرانفلیکس» منتشر شد.

خانم خریستینا سوتیریو، مجری برنامه ضمن معرفی فیلم گفت: در این قسمت به بررسی یکی دیگر از فیلم‌های ایرانی به نام فصل نرگس به کارگردانی نگار آذربایجانی می‌پردازیم که در سال 2017 ساخته شده است. خانم آذربایجانی فعالیت خود را با حضور در سریال‌های تلویزیونی آغاز کرد و سپس به کارگردانی فیلم‌های کوتاه و انیمیشن پرداخت. اولین فیلم بلند ایشان محصول سال 2011 و دومین فیلم بلند ایشان نیز همین فیلم فصل نرگس است.

وی به داستان فیلم اشاره کرد و گفت: این فیلم داستان زندگی سه زن را روایت می‌کند که در ابتدا هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند، اما در ادامه، فیلم مشخص می‌شود که سرنوشت آن‌ها به هم گره خورده است. فیلم از بازیگران و کاراکترهای متعددی بهره می‌برد و بازی‌ها به خصوص بازی آقای هدایتی که من در سریال سلمان فارسی افتخار همکاری با ایشان را داشتم، بسیار قابل ستایش است. فصل نرگس به انسان‌هایی می‌پردازد که هنوز حس انسان‌دوستی و عاطفه در آن‌ها زنده است و درگیر روزمرگی‌های زندگی نشده‌اند و سختی‌های جامعه بر رفتار آن‌ها تأثیری نگذاشته است. به عبارت دیگر، این افراد هنوز انسانیت خود را حفظ کرده‌اند.

خانم سوتیریو به دلیل انتخاب نام «فصل نرگس» برای این فیلم اشاره کرد و گفت: شخصیت اصلی فیلم خانمی به نام نرگس است که علاقه شدیدی به گل نرگس دارد. در انتهای فیلم نیز مشخص می‌شود که این خانم با اهدای عضو جان افراد زیادی را نجات می‌دهد.

مجری برنامه در ادامه به بررسی سکانس‌های مختلف فیلم پرداخت و دیدگاه خود را نسبت به هر سکانس و دیالوگ بیان کرد.

وی در جمع بندی برنامه گفت: در مجموع می‌توان گفت که فیلم فصل نرگس، فیلمی زیبا و خوش‌ساخت با پیامی امیدوارکننده و انسانی است که به نوعی تشویقی برای اهدای عضو در جامعه محسوب می‌شود. البته به نظر شخصی من، سکانس‌های احساسی فیلم، به خصوص حضور زن راننده تاکسی در بیمارستان، شاید نیازی به آن نبود و یا حتی سکانس‌های متعدد داخل خودرو کمی بیش از حد انتظار بود و به نوعی فیلم را تک‌بعدی کرده بود.

مجری این رویداد افزود: خیلی ممنون که تا پایان ویدیو با من همراه بودید. منتظر نظرات شما هستم. راه‌های ارتباطی در نمایشگر به شما نشان داده می شود می‌توانید از طریق ایمیل ایرانفلیکس info@iranflix.gr و یا صفحه اینستاگرامی من، پیام‌های خود را بفرستید. فیلم بعدی که باهم بررسی خواهیم کرد فیلم سارا و آیدا است. فیلم را در پتلفرم ما تماشا کنید و به زودی ویدیو نقد آن نیز دریوتیوب قابل دسترسی خواهد بود. فراموش نکنید که دکمه عضویت را بزنید.

آدرس کانال ایرانفلیکس و خریستینا در یوتیوب:

https://www.youtube.com/@iranflix_christina

آدرس ویدیو در کانال یوتیوب:

https://www.youtube.com/watch?v=SuXvOIS0btQ

شایان ذکر است، به منظور معرفی سینمای ایران به مخاطبان یونانی اولین شنبه هر ماه میلادی، یکی از فیلم‌های پخش شده در بستر ایرانفلیکس (www.iranflix.gr) توسط خریستینا سوتیریو بازیگر سینما و تلویزیون یونان که در سریال فاخر سلمان فارسی نیز نقش آفرینی کرده است، مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد. پس از آن به مدت یک ماه فیلم مورد نظر در دسترس عموم خواهد بود و مخاطبان یونانی دیدگاه خود را برای مجری برنامه ارسال خواهند کرد و در پایان ماه به دیدگاه برتر جوایزی اهداء خواهد شد.

این برنامه با عنوان «ایرانفلیکس و خریستینا» در کانال یوتیوب با همین نام منتشر می‌شود. خریستینا سوتیریو دانش آموخته دانشکده هنرهای دراماتیک دانشگاه آتن است که علاوه بر ایفای نقش در فیلم و سریال‌های یونانی، در چند پروژه بین المللی نیز حضور داشته است. وی همچنین، به مدت 2 سال است که در کلاس‌های زبان فارسی این نمایندگی شرکت می‌کند و عضو هیأت مدیره انجمن دوستداران زبان و ادب فارسی است.

انتهای پیام/

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved