logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/09/27 - 16:32
  • 279
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دیدار و گفت و گوی رایزن فرهنگی با رئیس دانشکده اقتصاد و گردشگری دانشگاه ملی اوراسیا

علی اکبر طالبی متین رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جمهوری قزاقستان به اتفاق حجت شیرازی نماینده اداره کل همکاریهای علمی و دانشگاهی با آیدا ژاگیپارآوا رئیس دانشکده اقتصاد و گردشگری دانشگاه ملی اوراسیا دیدار و درباره راه های توسعه و گسترش همکاری های علمی و دانشگاهی در حوزه اقتصاد و گردشگری و توریسم تبادل نظر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی علی اکبر طالبی متین در این ملاقات با تبریک انتصاب آیدا ژاگیپارآوا به عنوان رئیس جدید دانشکده اقتصاد و گردشگری دانشگاه ملی اوراسیا ، بر روند رو به توسعه و گسترش همکاری های دو کشور  در عرصه های مختلف تاکید نمود و به اقدامات مهم صورت گرفته پس از سفر رئیس جمهور قزاقستان به جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته و انعقاد بیش از 7 تفاهم نامه مهم بین دو کشور، از جمله راه اندازی رژیم بدون ویزا و روادید، حمایت ایران از کلان پروژه قزاقستانی «آرشیو 2025» و نیز سایر اقدامات انجام شده در بخشهای مختلف علمی و فرهنگی فی مابین مطالبی را عنوان نمود.

رایزن فرهنگی ایران در ادامه به ظرفیت های دو کشور در حوزه فرهنگ و گردشگری برای تعمیق روابط و افزایش شناخت و آگادهی دو ملت از یکدیگر اشاره نمود و برنامه هایی نظیر برگزاری وبینارهای علمی و پژوهشی با حضور متخصصان اقتصادی و گردشگری دو کشور یک بار در ماه، معرفی جذابیتها و امکانات گردشگری و توریستی ایران برای دانشجویان این دانشکده طی برنامه های مختلف با حضور سفیر و رایزن فرهنگی ایران را پیشنهاد نمود. وی در پایان سخنان خود با اشاره به همکاری های فعال این رایزنی با سایر دانشکده های دانشگاه اوراسیا، اقتصاد و توریسم را به عنوان مهم ترین زمینه های روابط ایران و قزاقستان نامید و از رئیس دانشکده اقتصاد و گردشگری همراه با مسئولین گروه های اقتصاد و توریسم دعوت به عمل آورد برای بررسی و عملیاتی نمودن زمینه ها و محورهای همکاری و تعمیق آن در نشست بعدی در رایزنی فرهنگی حضور داشته باشند.

          آیدا ژاگیپارآوا نیز در معرفی دانشکده اقتصاد و گردشگری دانشگاه ملی اوراسیا گفت که این دانشکده دارای 6 گروه از جمله گروه اقتصاد و گروه گردشگری و توریسم است که می توانند با رایزنی فرهنگی ایران  مناسبات پرثمر داشته باشند. به گفته وی در این دانشکده بیش از 2000 دانشجو در سه مقطع تحصیل می کنند.  وی همچنین از رایزن فرهنگی بابت راه اندازی مرکز مطالعات اقتصادی و توریسم ابوریحان بیرونی در چارچوب همکاریها در گروه اقتصاد و گردشگری در سال گذشته قدردانی نموده و ابراز امیدواری نمود که پس از این ملاقات برای فعال سازی این مرکز گام های جدی تری برداشته شود. رئیس دانشکده اقتصاد و گردشگری درباره همکاری های این دانشکده با دانشگاه های معتبر دانشگاه های خارجی سخن گفت و آمادگی خود برای هر گونه همکاری با دانشگاه های جمهوری اسلام ایران را اعلام نمود.  

در پایان ملاقات، هیات ایرانی از مرکز مطالعات اقتصادی و گردشگری ایران و قزاقستان به نام ابوریحان بیرونی بازدید نمودند و رایزن فرهنگی برای اساتید و دانشجویان حضور در این مرکز آرزوی سلامتی و موفقیت  نمود.

گفتنی است در این دیدار مقرر شد جلسه بعدی در محل رایزنی فرهنگی و با حضور رئیس دانشکده و مدیران آن پیرامون آسیب شناسی روابط در حوزه گردشگری و توریسم با حضور رییس دانشکده اقتصاد و گردشگری و مسئولین گروه های اقتصاد ، گردشگری و توریسم، محورها و زمینه های همکاری بیشتر دو طرف، مورد بررسی و تبادل نظر قرار گیرد.

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved