logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/10/06 - 09:23
  • 499
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اعطای گواهینامه به فارغ‌التحصیلان کارگاه «سفیران صلح» در تایلند

فارغ‌التحصیلان کارگاه آموزشی «سفیران صلح» توسط رایزن فرهنگی کشورمان در تایلند، گواهینامه قبولی دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی زارع‌بی‌عیب، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند، ریاست مراسم اعطای گواهینامه به فارغ التحصیلان کارگاه آموزشی سفیران صلح را بر عهده داشت که توسط انجمن شورای جهانی صلح  در اتاق آسوین، باشگاه ارتش سلطنتی تایلند برگزار شد.

این مراسم با ارائه گزارشی از اهداف کارگاه آموزشی انجمن شورای جهانی صلح توسط رئیس انجمن، خانم اوروان جول پونگساک، آغاز شد.

خانم اوروان، رئیس انجمن انجمن شورای جهانی صلح در گزارشی به رئیس این مراسم گفت:  صلح از دوستی، عشق و حسن نیت نسبت به یکدیگر حاصل می‌شود. ایجاد صلح در جهان از ایجاد صلح از نقاط کوچک مانند خانواده‌ها، سازمان‌ها و جامعه تا به صلح  جهانی تبدیل شود، حاصل می‌شود.

وی به هدف برگزاری کارگاه آموزشی سفیران صلح اشاره کرد و گفت: هدف از برگزاری کارگاه آموزشی مداوم برای ایجاد گروهی از مردم برای درک مفهوم صلح واقعی و گسترش این مفهوم به جامعه است.

زارع‌بی‌عیب، رایزن فرهنگی کشورمان نیز در این مراسم، در خصوص صلح به ایراد سخن پرداخت و گفت: صلح و امنیت از جمله نیازهای فطری بشری است و تنها در سایه این موهبت الهی است که می‌توان به رشد و تعالی در جامعه دست یافت.

وی ادامه داد: صلح، سازش است و از یاد بردن رنجش و سازگاری و آشتی پس از قهر. ذات به مفهوم بنیه و اساس، استوارسازی و پیوندهای فردی و اجتماعی است. با مطالعه متون دینی ادیان آسمانی و آیین مکاتب بشری عموما تاکید بر اهمیت موضوع و بر قراری صلح سازش بین انسان ها و به منظور ایجاد صفا و صمیمیت و حصول آرامش آسایش و سعادت بخشی در زندگی بشریت و بدون داشتن هیچ گونه کینه، کدورت و تنش بین آن است.

زارع‌بی‌عیب عنوان کرد: از آنجایی که همراهی و همدلی پایه و اساس جامعه انسانی است و مایه رشد و بهروزی آن است، در جامعه ناهمگون افراد به جای همدلی در پی ویرانی یکدیگر باشند.

وی گفت: صلح باید بر مبنای عدالت،‌ با معرفت به کرامت انسان و به دور از اغراض قدرتمندان دنیا باشد.

رئیس این جلسه در سخنانش، ابراز کرد: سه مفهوم صلح، عدالت و کرامت انسانی با هم ارتباط نزدیک دارند. عدالت و تعمیم آن به همه میدان‌های قضاوت‌های سیاسی و اجتماعی صلح غیرعادلانه را به چالش می‌کشد. باید حد و مرز عدالت و کرامت انسانی با صلح غیرعادلانه کاملا مشخص باشد.

زارع‌بی‌عیب ادامه داد: ادیان قطعا مخالف صلح ناعادلانه‌ای هستند که عدالت و کرامت انسانی را تهدید می‌کند. صلح مسلما آن چیزی نیست که سکولاریسم از آن سخن می‌گوید. صلح،‌ سازش و تسلیم و اطاعات در برابر زورگویان نیست و صلح تحمیلی غیرعادلانه از جنگ هم بدتر است.

در این مراسم که سه تن از مؤسسه مدیتیشن حضور داشتند که توضیحاتی را در مورد مزایای تمرین مدیتیشن با استفاده از تکنیک  TM ارائه دادند.

در پایان این مراسم به 20 تن از دانش آموختگان کارگاه آموزشی سفیران صلح توسط رایزن فرهنگی ایران گواهینامه اعطا شد.

انتهای پیام/

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved