logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/05/05 - 13:04
  • 255
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور:

مکتب سلیمانی الگویی استوار برای سربازان فرهنگی است/ رایزنان فرهنگی در عرصه بین‌المللی با یک جنگ ترکیبی مواجهند

لطیفی در جمع رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور گفت: به دلیل نقش فرهنگی و به دلیل جایگاه معنوی حاج قاسم باید گفت مکتب سلیمانی قابلیت الگوسازی برای سربازان جبهه فرهنگی دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دهمین دوره اجلاس رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور که پس از یک وقفه ده ساله و با حضور نمایندگانی از ۶۰ کشور جهان از یکم تا 6 مرداد ماه در تهران برگزار شده است، عصر چهارشنبه (5 مرداد ماه) میزبان میثم لطیفی، معاون رئیس‌جمهور ایران و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بود.

لطیفی در پنجمین روز از برگزاری دهمین اجلاس رایزنان فرهنگی کشورمان طی سخنانی گفت: در شرایط فعلی بنا به توسعه‌های فناورانه عرصه دیپلماسیی عمومی گسترده شده و در عصر انترنت و فضای مجازی ذیل دیپلماسی عمومی علاوه بر دیپلماسی فرهنگی این روزها صحبت از دیپلماسی سایبری است.  در دوره برقراری ارتباط و تبادل اطلاعات در کسری از ثانیه، انفجاری در فضای دیپلماسی عمومی پدیدار شده است و هجمه‌های ارسالی در دیپلماسی سایبری افزون بر دایره تهدیدات و تبلیغات سوء ظهور پیدا کرده‌اند و امروز نماینده جمهوری اسلامی، به ویژه رایزنان فرهنگی ما در خارج از کشور در یک جنگ ترکیبی به ادای وظایف می‌پردازند که از بابت این سختی کار به آن‌ها خداقوت گفته و توفیقات روزافزون این سربازان نظام را مسئلت داریم.

رئیس سابق دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق(ع) رایزنان را فرماندهان فرهنگی کشور در عرصه بین‌المللی معرفی کرد و افزود: در انقلاب اسلامی مقوله فرهنگ همواره با یک دقت ویژه مطرح شده و هرچند اصطلاح رایزن فرهنگی و ماهیت آن از جمله مصنوعان فرانسوی است اما به واسطه همین حساسیت بومی شایسته است یک رایزنی فرهنگی در طراز جمهوری اسلامی باشیم و یا اگر نداریم آن را بسازیم که در این راستا و در بین ستاره‌های پرفروغ عرصه فرهنگ و معنویت چه کسی بهتر و معاصرتر از شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی که به حق ماهیت این بزرگوار بیش از آن که نظامی باشد قالب فرهنگی دارد.

لطیفی یادآور شد: حاج قاسم که به زیبایی رهبر معظم انقلاب از او به عنوان مکتب سلیمانی یاد کرده‌اند بعد از موجی که بویژه پس از شهادت ایشان ایجاد شد قابلیت تکثیر را داشته و بهتر است بگویم ضروت اضافه شدن چهره‌های شبیه به این شهید در شرایط فعلی بیش از پیش احساس می‌شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بیان کرد: اغراق نخواهد بود بگوییم بعد فرهنگی شهید سلیمانی پررنگ‌تر از بعد فرماهی سپاه قدس پاسداران بود. شهید سلمانی جالب است بدانید در دهه 70 در کرمان با دغدغه مسائل فرهنگی تاسیس موزه دفاع مقدس را پیگیری نموده و با تلاش بسیار و پیگیری‌های فراوان طرح حفظ گنجینه‌های دفاع مقدس را عملی می‌کننند که به ضبط 30 هزار ساعت مصاحبه از والدین شهدای کرمان اختصاص دارد. در همه تصاویری که ما از حاج قاسم در رسانه‌های جبهه مقاوت دیده‌ایم جالب است یک عکس با اسلحه از ایشان نداریم. در عمده تصاویر ایشان یا دوربین به دست دارند یا با ماژیکی در دست به فرماندهی نیروهای تحت امر اهتمام دارند.

وی با ارجاعاتی از کتاب «سرزمین موعود» که به خاطراتی از باراک اوباما می‌پردازد، گفت: در کتاب دست‌نویس یکی از روسای جمهور ایالات متحده که جالب است به جنایات و فجایع دولتمردان آمریکایی در قبال رنگین‌پوستان هم به وضوح پرداخته مسئله اجراء شدن پروژه چند ده ساله «رویای آمریکایی» پرداخته شده و با آب و تاب به این مسئله و طرح اساسا فرهنگی پرداخته شده است که نشان از اهمین مقوله فرهنگ و هنر در این کشور دارد. آن‌ها آن طور اهتمام در تبلیغ فرهنگ نداشته و تازه تاسیس خود را دارند حال این که ما از داشته‌های بسیار و کهنه به جهت سابقه‌ای که دارند غافل هستیم.

گفتنی است، در پایان این مراسم تفاهم‌نامه مشترک همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سازمان اداری و استخدامی کشور با محوریت ساماندهی وضعیت نیروهای انسانی به امضاء میثم لطیفی و محمدمهدی ایمانی‌پور روسای دو مجموعه رسید.

انتهای پیام /

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved