بررسی راهکارهای همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
نشست تخصصی بررسی راهکارهای همکاری دو جانبه فی ما بین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، عباس عزیزی، رئیس دفتر نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم و حسین شاه بیک، رئیس اداره جذب و اعزام مبلّغان، حجتالاسلام والمسلمین یحیی جهانگیری، کارشناس اداره کل بینالمللی تبلیغ و حسن ثابت جو، مسئول واحد فناوری و ارتباطات اداره کل بینالمللی تبلیغ به دعوت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در این مرکز علمی ـ پژوهشی حضور یافتند و ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگاه در نشست تخصصی بررسی راهکارهای همکاری دو جانبه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی شرکت کردند.
حاضرین در نشست تخصصی بررسی راهکارهای همکاری دوجانبه بین پژوهشگاه و سازمان، پس از آشنایی اجمالی با پیشنیه فعالیتی علمی و پژوهشی پژوهشگاه و گفتگو در خصوص مفاد توافق شده در دیدار پیشین حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اعضاء این پژوهشگاه به بحث و تبادل نظر در مورد راههای تقویت همکاری و پیشنهادات موجود پرداختند.
رجبعلی اسفندیار، رئیس مرکز همکاریهای علمی و بینالملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: این پژوهشگاه زیرشاخه معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی است. دانشگاه باقرالعلوم و پژوهشگاه در یک مکان قرار گرفتهاند و این موضوع میتواند نقطه قابل توجهی در پیشبرد همکاریهای دوجانبه باشد.
وی در ادامه سخنانش، گفت: امیدواریم با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اعضای هیأت علمی و اساتید نظریه پرداز پژوهشگاه، دامنه فعالیتهای خود را در عرصه بینالملل افزایش دهیم.
اسفندیار همایشهای الجزایر و تونس را نمونه دستاوردهای خوبی برای همکاری دوجانبه برشمرد و نکاتی را در خصوص نرم افزار پژوهان به زبانهای خارجی ویژه هر منطقه، بیان کرد.
حجتالاسلام جلال عراقی، رئیس اداره بینالملل مرکز همکاریهای علمی و بینالملل این پژوهشگاه پیشنهاد داد تفاهمنامه همکاری بین این پژوهشگاه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منعقد شود.
وی همچنین، آمادگی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برای همکاریهای فرهنگی بین نخبگان علمی این پژوهشگاه و سایر کشورها، برگزاری نشستهای تخصصی و همایشهای علمی را اعلام کرد.
عباس عزیزی، رئیس دفتر نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم با تشریح وظایف سازمان در قبال همکاری با مؤسسات و مراکز علمی و پژوهشی، گفت: برگزاری همایش ایران و جهان عرب به همت دفتر تبلیغات اسلامی به ویژه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از دستاوردهای تأثیرگذار است که با مدیریت دفتر نمایندگی قم انجام شد.
وی تأکید کرد: مناسب است بازدید و ملاقات با مسئولین پژوهشگاه در دستور کار ملاقاتهای رایزنان فرهنگی جدید قرار گیرد.
عزیزی اظهار داشت: در تفسیر هم مناسب است تفسیری با نگاه به مخاطبان خارج از ایران تهیه و تنظیم شود تا مورد استقبال دست اندرکاران طرحهای سازمانی از جمله طرح تاپ قرار گیرد.
بخش پایانی این نشست به سخنان حسین شاه بیک و قهرمانی با محوریت توسعه روابط فرهنگی ـ بینالمللی اختصاص یافت.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.