logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1400/12/23 - 15:17
  • 557
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
محمدعلی کیانی:

آماده همکاری برای امضای تفاهمنامه خواهرخواندگی میان شهرداری تهران و شهرداری‌های سایر کشورها هستیم

شانزدهمین رویداد کارآفرینی زنان و تولید ملی با عنوان «زنان، کسب و کارهای خرد و مشاغل خانگی؛ پیشران اقتصاد آینده» با هدف حمایت از معیشت پایدار زنان سرپرست خانوار در محل دائمی نمایشگاه‌های شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمدعلی کیانی؛ مدیر کل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور و سعیده باقری فرد؛ رییس اداره ارتباطات فرهنگی بین المللی زنان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن بازدید از این رویداد با خانم مریم اردبیلی؛ مشاور شهردار و مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران ملاقات نموده و در مورد انجام هم افزایی و بهره گیری از ظرفیت های دو مجموعه به ویژه در بخش بانوان گفتگو نمودند.

کیانی در این جلسه ضمن اشاره به ظرفیت خواهرخواندگی های شهری اظهار داشت؛ شهر تهران با 37 شهر جهان خواهرخوانده می باشد و این امر بستر مناسبی جهت گسترش تعاملات با سایر کشورها بوده و فعال نمودن آن، نتایج مطلوبی در سطح فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای کشور به همراه خواهد داشت.

مدیر کل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور در این نشست، با اعلام آمادگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جهت ایجاد زمینه های لازم به منظور اجرایی نمودن مفاد تفاهم نامه های خواهرخواندگی در تعامل میان شهرداری تهران و شهرداری های سایر کشورها، به امکان بهره گیری از مشاغل خانگی در هفته های فرهنگی و نیز برگزاری کارگاه های آموزش مشاغل خانگی در رویدادهای خارج از کشور اشاره نمود.

باقری فرد نیز ضمن تجلیل از اقدام مؤثر شهرداری تهران در ساماندهی مشاغل خانگی و فعالیت های اقتصادی زنان سرپرست خانوار، بر ضرورت بهره گیری از این پتانسیل در نمایشگاه ها بین المللی و به ویژه در سطح منطقه ای و کشورهای همجوار و به منظور گسترش تعامل میان بانوان ایرانی و بانوان سایر کشورها و معرفی فعالیت های فرهنگی و اقتصادی زن ایرانی به جامعه بین الملل تأکید نمود.

رییس اداره ارتباطات فرهنگی بین المللی زنان در ادامه صحبت های خود، درخواست اعلام ظرفیت های بین المللی حوزه زنان شهرداری را نمود که بر این اساس بتوان کارگروه مشترکی تشکیل داد و به منظور اجرایی نمودن اهم محورهای مدنظر در سال جاری همکاری نمود.

مریم اردبیلی نیز ضمن تشکر از حضور مسوولین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و استقبال از پیشنهادات مطرح شده، به معرفی نمایشگاه زنان و تولید ملی پرداخت و بیان نمود؛ بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبریدام ظله العالی در بحث تولید ملی کشور، سهم کسب و کارهای خرد و مشاغل خانگی باید بسیار جدی گرفته شود و بر همین اساس ما هم به دنبال عملیاتی کردن و توسعه آن می باشیم.

مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران در ادامه صحبت هایش اظهار داشت؛ در شهرداری تهران ۶۴ مرکز کوثر (مجموعه های کارآفرینی زنان) فعالیت می کنند که با دستور شهردار تهران امیدواریم تا سال آینده ظرفیت این کوثرها را به بیش از ۲ برابر افزایش دهیم و این رویداد کارآفرینی زنان و تولید ملی، معرفی کننده تولیدات و محصولات ۳۵۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار است و به طور غیر مستقیم ۵ هزار نفر از بانوان با این نمایشگاه ارتباط دارند.

وی نیز فعال نمودن خواهرخواندگی ها و برگزاری نمایشگاه های بین المللی کارآفرینی بانوان و حتی نشست های گفتمانی زنان را از دغدغه های شهرداری تهران برشمرد و ابراز امیدواری نمود که با همکاری اداره ارتباطات فرهنگی بین المللی زنان اداره کل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و در سال جاری گام هایی جهت تحقق ان برداشته شود.

در حاشیه این نمایشگاه، خبرنگار اختصاصی شهرداری تهران با سرکارخانم سعیده باقری فرد؛ رییس اداره ارتباطات فرهنگی بین المللی زنان مصاحبه ای در خصوص سطح نمایشگاه و دستاوردهای آن انجام دادند.

گفتنی است رویداد کارآفرینی زنان و تولید ملی با حضور ۴۳ مرکز توانمندسازی کوثر و  تولیدکنند‌گان برتر داخلی آغاز شده و در راستای حمایت از مشاغل خرد وخانگی ۲۰۰ غرفه به فعالان این حوزه اختصاص یافته است. این رویداد در کنار فعالان کارآفرین زن و تولید کنندگان ملی، میزبان عشایر 15 استان کشور است که به صورت مستقیم محصولات خود را به بازدیدکنندگان عرضه می کنند.

همزمان با شهرداری تهران، سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان رفاه، خدمات و مشارکت اجتماعی شهرداری تهران نیز با حضور در این رویداد کارآفرینی و برپایی میز خدمت، به صورت حضوری به شهروندان خدمات ارائه می دهند.

انتهای پیام/م

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved