مدیر داخلی حوزه علمیه انگلستان مطرح کرد؛ تفاوت مقام نبوت و امامت + فیلم
خداوند متعال در آیه ۱۲۳ سوره مبارکه بقره خطاب به حضرت ابراهیم(ع) میفرماید ما تو را به عنوان امام روی زمین گماردیم که به امامت ابراهیم اشاره میکند. این مسئله نشان میدهد که وی بعد از جایگاه نبوت به امامت رسیده و این یعنی دانش و درک امام بسیار بالاتر از نبی است.
مکتب امام حسین علیه السلام تا ابد کشتی نجات بشریت است/
بیانیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مناسبت فرارسیدن عاشورای حسینی
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مناسبت فرارسیدن عاشورای حسینی، بیانیهای صادر کرد.
اعلام حمایت کلیسای کاتولیک واتیکان از گسترش گفتوگوی ادیان
رئیس شورای پاپی گفتوگوی ادیان واتیکان در پاسخ به نامه رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: کلیسای کاتولیک تمامی حرکاتی که موجب ایجاد اختلاف میان مردم میشود، محکوم کرده و از تمامی تلاشها برای ایجاد گسترش گفتوگو میان ادیان حمایت میکند.
کشیش و پژوهشگر مسیحی:
حسین(علیه السلام) با از خودگذشتگی در پی نجات بشریت بود
کشیش و استاد مطالعات شیعی اهل آفریقای جنوبی با اشاره به روایتهایی که درباره شهادت امام حسین(ع)، پیش از واقعه کربلا و بعد از آن وجود دارد گفت: از دیدگاه من به عنوان یک پژوهشگر مسیحی، پیام امام حسین(ع) در کربلا، از خودگذشتگی برای نجات بشریت بود و او در این راه همه مرزهای نژاد، دین و ملیت را پشت سر گذاشت.
تولید و بارگذاری مجله دیجیتالی «عاشورا» به زبان انگلیسی
به همت ادارهکل بینالمللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجله دیجیتالی «عاشورا» تولید و در بخش انگلیسی پایگاه اطلاع رسانی مبلّغ بارگذاری شد.
به همت ادارهکل بینالمللی تبلیغ؛
محافل مجازی روضه و مداحی «یک شب یک نوا» تولید شد
محافل مجازی روضه و مداحی ویژه محرم الحرام سال 1444 هجری قمری (1401 هجری شمسی) با عنوان «یک شب یک نوا» تولید و بر روی محیط گوگل درایو بارگذاری شد.
حجتالاسلام جهانگیری تأکید کرد:
حضور گسترده زنان در حوزه دین پژوهی پس از انقلاب اسلامی
رئیس دفتر نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در شهر قم در کنفرانس مجازی ـ بینالمللی «دین، جنسیت و افراطی زدایی» گفت: پس از انقلاب اسلامی در ایران، حدود نیم قرن پیش ظرفیت جدید و گستردهای برای حضور زنان در حوزه دین پژوهی فراهم شد.
ریشههای عمیق همزیستی مسلمانان و مسیحیان در روسیه
حجتالاسلام جمال بابایف، روحانی شیعه اهل روسیه، آزادی عمل مسلمانان در این کشور را بسیار مطلوب توصیف و تصریح کرد: باورهای مردم مسیحی این کشور به موضوعاتی همچون عدالت و حقطلبی، با عقاید مسلمانان بسیار نزدیک بوده و این امر باعث همزیستی و همدلی آنها در طول تاریخ شده است.