نهمین نشست تخصصی حقوق بشر از دیدگاه مقام معظم رهبری در دهلینو
نهمین نشست تخصصی حقوق بشر از دیدگاه حضرت آیت الله العظمی خامنهای مدظله العالی با محوریت «حقوق بشر از دیدگاه غرب» در سالن اجلاس «ایوان غالب» مرکز دهلینو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نهمین نشست تخصصی حقوق بشر از دیدگاه حضرت آیت الله العظمی خامنهای مدظله العالی با محوریت «حقوق بشر از دیدگاه غرب» با حضور حجتالاسلام والمسلمین مهدوی پور، نماینده مقام معظم رهبری در کشور هندوستان، محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان، انصاری، رئیس موسسه سازمان جوانان حقوق بشر ایران و جمعی از اندیشمندان، اساتید، نخبگان و شخصیتهای برجسته از آئینهای مختلف هند در محل سالن اجلاس «ایوان غالب» مرکز دهلینو برگزار شد.
سخنرانان در این نشست پیشنهاد یک هفتهای آیت الله خامنهای برای افشای حقوق بشر آمریکایی، را بهترین فرصت برای بحث در مورد نقض خود حقوق بشر دانستند و یادآور شدند: آمریکا و متحدانش علیه حقوق بشر جنایت کردهاند؛ ما باید روی آن کار کنیم و غربیها را متقاعد کنیم که جلوی جنایات خود را در سطح بینالمللی بگیرند.
سخنرانان تأکید کردند: تعهد رهبر معظم انقلاب به افشای نقض حقوق بشر توسط آمریکا و متحدانش را در سطح جهانی بدون توجه به طبقه، مذهب، جنسیت و یا نژاد را میستاییم و باید این مسیر تا رسوایی آمریکا و غرب باید ادامه پیدا کند.
لطیف حسین شاه کاظمی، رئیس گروه فلسفه دانشگاه اسلامی علیگر گفت: آمریکا به افراد عادی آسیب رسانده و جرقه درگیریهای فرقهای را برانگیخته است. رهبران، متفکران، مربیان و دانش آموزان ما وظیفه دارند در جهت اتحاد بسیاری از افراد و گروه هایی که به دلایل مختلف تقسیم شده اند، تلاش کنند.
دیگر سخنران این نشست، عذرا عابدی، استاد گروه جامعه شناسی، دانشگاه جامعه ملیه اسلامیه JMI مقاله تحقیقاتی خود را در مورد «نقض حقوق بشر، چالشی برای حفظ حقوق محرومان در دوران معاصر» ارائه کرد.
تسلیم الدین رحمانی، از شخصیتهای برجسته اهل سنت عضو و سخنگوی حزب سیاسی SDPI هند اظهار داشت که دیدگاه آیت الله خامنهای (حفظه الله) در مورد حقوق بشر با دیدگاه 1400 ساله اسلام در مورد حقوق بشر برابر است. ایشان تاریخ جوامع اسلامی را بازگو کرد و احترام و اهمیت حقوق بشر توسط پیامبر اسلام و جانشینش امام علی( علیه السلام ) را در جاهای مختلف از جمله در قبل و بعد از اسلام و همچنین در میدان نبرد، عهدنامه حدیبیه و ... ستود.
وی افزود: غربیها به نام حقوق بشر حقوق ملتها را در کشورهای مختلف جهان غصب کردند و نادیده گرفتند آنها جهان را به جهنم تبدیل کردند.
دایا سینگ از مذهب سیک رئیس ملی ماموریت صلح، هاریانا از آثار آیت الله العظمی خامنهای در زمینه حقوق بشر تحسین کرد.
امین انصاری، دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر ایران گفت: از اینکه نهمین نشست تخصصی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی در کشور دوست هندوستان در حال برگزاری است، خوشحالم.
وی ادامه داد: هند کشوری که دارای تمدن چندهزارساله است و از پیشکسوت ترین جوامع تمدنی تاریخ بشر است و جلوههای تمدنی فراون دارد که امریکا و اروپا در برابر آن نمیتوانند سر بلند کنند.
انصاری تأکید کرد: تمدن و فرهنگ هند و ایران از دیرباز با هم آمیخته بوده و سال های طولانی زبان فارسی زبان مردم هند بوده و اسلام یکی از مشترکات اکثر مردم هند و ایران است.
وی اظهار داشت: اسلام هم توجه خاصی به حقوق بشر دارد همانگونه که در کتاب آسمانی ما برای بشر کرامت قائل شده و تمامی انسانها را فارغ از ملیت، دین و رنگ دارای کرامت دانسته است.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی مهدوی پور، نماینده مقام معظم رهبری در هندوستان نیز در سخنان خود با اشاره به موضوع نشست، گفت: در حال حاضر این موضوع بسیار با اهمیت است و جا دارد امروزه در دانشگاهها مراکز اکادمیک بحث عملی تحقیقی تاریخی نسبت به این موضوع انجام گیرد و کتابها نوشته شود.
وی گفت: از اول تاریخ بشر تا امروز عدهای در پی آن بودند که دیگران را تحت سلطه خود قرار دهد و از آنها بهره برداری و استثمار کنند. تاریخ سلطه افراد به سه دوره بر میگردد که اولین دوره بردگی هست افرادی که قدرت داشتن ظالم بودند هزاران نفر را به بردگی میگرفتند و این یک دورانی بسیار تاریگ و غمناک بود دورانی که بردگی به صورت علنی در جامعه بشری صورت میگرفت.
نماینده مقام معظم رهبری در هندوستان اظهار داشت: سازمان ملل و شورای امنیت تشکیل شد که صلح برقرار کند از حقوق ملتها دفاع کند اما متاسفانه سازمان ملل ابزاری شد دست قدرتهای بزرگ برای تسلط ملت ها و امروزه هر دولتی که مخالف سیاست های آمریکا و غرب باشد آن را تحریم می کنند و به شکلی سعی میکنند که داخل آن کشور فتنه کنند و زمینه را برای سقوط آن کشور فراهم کنند.
نظر خود را بنویسید.