logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/06/01 - 16:12
  • 250
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ملاقات سرپرست خانه فرهنگ با همفری سرفرازپیتر، کشیش کلیساهای پاکستان

روز سه شنبه مورخ 31/5/1402 ساعت سه بعد از ظهر، اصغر خسرو آبادی، سرپرست خانه فرهنگ ج.ا.ایران در پیشاور برای دلجویی و تسلیت و محکوم کردن، سوزاندن و تخریب کلیسا ها در ایالت پنجاب با همفری سرفرازپیتر، کشیش کلیساهای پاکستان ملاقات کرده و درخصوص وضعیت اقلیت های دینی در ایران و پاکستان بحث و تبادل نظر نمودند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اصغر خسرو آبادی، سرپرست خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در پیشاور ضمن تقدیر و تشکر و با اشاره به اقدامات خشونت آمیز اخیر برعلیه اقلیت های مسیحی پاکستان اظهار داشت: متاسفانه عده ای به نام دین و به واسطه تعصبات دینی ابزاری برای اعمال خشونت را فراهم آورده و برای رسیدن به منافع شوم خود و با ایجاد موانع و مشکلات، سدی در برابرگفتگو، تشریک مساعی و همراهی و همدلی قرارداده اند.

رییس خانه فرهنگ ج.ا.ایران درپیشاور گفت: امیدواریم با رفت و آمدها از سوی رهبران اقلیت های دینی دو کشور جمهوری اسلانی ایران و پاکستان شاهد دست آوردها و نتایج ارزشمند درتقویت روابط دوستانه دوکشور به ویژه جامعه مسیحیان باشیم.

 خسرو آبادی افزود: اینجانب به عنوان رییس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در پیشاور و به عنوان نماینده فرهنگی کشور جمهوری اسلامی ایران این اقدام زشت و شنیع را به شدت محکوم کرده و تنفر و انزجار خویش را از هرگونه رفتار و اقدامات مشابه در خصوص هریک از اقلیتهای دینی و مذهبی را ناشایست و تقرقه آمیز دانسته و آنرا به شدت محکوم می نمایم و اتحاد و انسجام بین ادیان و مذاهب را بزرگترین ضرورت امروز جهان می دانم که امید است با درایت و برنامه ریزی درست از سوی دولت و علمای اسلام و رهبران دینی زمینه اتحاد و همدلی بیش از پیش فراهم و نقشه های شون دشمنان را همچون گذشته آشکار و بی پایه و اساس نمایند.

همفری سرفراز پیتر، کشیش کلیساهای پاکستان ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی ازحضور سرپرست خانه فرهنگ ج.ا.ایران در کلیسا اظهار داشت:  نگاه متعصبانه و افراط گرایانه به دین، جفای به دین و دینداری بوده، درصورتیکه آموزه‌های تمام ادیان الهی، پیام‌های الهام بخش زندگی و سعادت بشری را درخود داشته و هدف ادیان الهی، برقراری عدالت، آزادی و صلح درجهان می باشد.

کشیش کلیساهای پاکستان گفت: در مجموع 21 کلیسا و 86 خانه های مسیحیان به آتش کشیده شده و خانواده های مسیحی آواره و سرگردان مجبور به زندگی خیابانی شده اند.

وی گفت: در دنیای پرمخاطره، جنگ و آشوب و تضیع حقوق مظلومان جهان، بیراهه رفتن حاکمان و سکوت جامعه جهانی نسبت به سوزاندن قرآن و کتاب های مقدس که در این حادثه بیش از صدها کتاب های مقدس انجیل سوزانده شده، یکی از راه های برهم زدن نظم جهانی و جامعه بشری می باشد.

یکی از راه های برقراری صلح و امنیت جهانی، شناخت دشمنان و آگاهی از توطئه های آنان و بیداری از خواب غفلت بشری است و توجه به آموزه های دینی و انسانی، تربیت و آگاهی بخشی به مردم برپایه تعلیمات الهی امری ضروری می باشد.

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved