تقویت زبان فارسی محور دیدار نماینده فرهنگی ایران با رئیس دانشکده «واسنترا نایک» هند
در دیدار سرپرست خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی و رئیس دانشکده «واسنترا نایک» ناگپور، موضوع تقویت زبان فارسی و همکاریهای دوجانبه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، امان اله صیادی، سرپرست خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی ضمن بازدید از دانشکده دولتی «واسنترا نایک» شهر ناگپور با خانم سادهنا شیلدر، رئیس این دانشکده دیدار و درباره امضای تفاهمنامه و همکاریهای آینده، گفتوگو کرد.
خانم شیلدر با اشاره به فعالیت دانشکده دولتی «واسنترا نایک» به ویژه در زمینه زبان و ادبیات فارسی گفت: بخش فارسی این دانشکده در ابتدا زیر مجموعه زبان اردو بوده است و پس از مدتی به صورت مستقل مشغول به فعالیت شده است. هماکنون دانشجویان این رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش میشوند.
رئیس دانشکده دولتی «واسنترا نایک» افزود: این دانشکده با داشتن پتانسیلهای بالای خود میتواند در فعالیتهای مشترک فی مابین برنامهریزیهای مختلف داشته باشد و آن را اجرا کند.
راهاندازی اتاق ایران در دانشکده دولتی «واسنترا نایک» ناگپور
صیادی نیز در سخنانی، به اشتراکات فرهنگی ایران و هند اشاره کرد و گفت: امروزه فرهنگ و هنر در میان جوامع بسیار با اهمیت هستند و میراث مشترک ایران و هند را میتوان در گنجینههای زبان و ادبیات فارسی در این کشور پهناور جست وجو کرد.
سرپرست خانه فرهنگ کشورمان در بمبئی اظهار داشت: احیاء و گسترش این زبان بسیار مهم و ضروری است و یکی از مهمترین وظایف خانه فرهنگ حمایت و پشتیبانی از دانشکدهها و مؤسسات آموزشی خواهد بود که در حال برگزاری دورههای زبان و ادبیات فارسی هستند.
وی پیشنهاد تفاهمنامه همکاری فی مابین خانه فرهنگ ایران و دانشکده دولتی «واسنترا نایک» را داد و گفت: میتوانیم در قالب این تفاهمنامه با برنامهریزیهای مناسب فعالیتهای فرهنگی انجام دهیم. یکی از بندهای این تفاهمنامه میتواند اختصاص اتاق ایران در دانشکده باشد تا دانشجویان بهتر با فرهنگ ایران اسلامی آشنا شوند.
در ادامه، سرپرست خانه فرهنگ ایران در بمبئی و صدیقی، رئیس بخش زبان و ادبیات فارسی دانشکده دولتی «واسنترا نایک» در نشست دانشجویان زبان فارسی این دانشکده حضور یافتند و نکاتی پیرامون تقویت زبان فارسی بیان کردند.
رئیس دانشکده دولتی «واسنترا نایک» در این نشست، تأکید کرد: امیدواریم در آینده با تفاهمنامه فی مابین بتوانیم فعالیتهای مناسب برای بخش فارسی و همکاریهای دوجانبه انجام گیرد.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.