logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/12/13 - 21:08
  • 1036
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رایزن فرهنگی کشورمان در بوسنی و هرزگوین:

نشست «تأثیر ادبیات کلاسیک ایران بر هنر نقاشی و فرش ایرانی» برگزار شود

انصاری پیشنهاد برگزاری نمایشگاه تصاویر مینیاتورهای استاد شیخ زاده، نقاش ایرانی قرن 16 میلادی را مطرح کرد و گفت: همزمان با این نمایشگاه نشستی با موضوع «تأثیر ادبیات کلاسیک ایران بر هنر نقاشی و فرش ایرانی» برگزار شود.

پیرو تبادل متن پیشنهادی تفاهم نامه بین دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه سارایوو و با هدف گسترش تعاملات هنری ـ دانشگاهی بین جهوری اسلامی ایران و بوسنی و هرزگوین، محمدحسین انصاری، رایزن فرهنگی کشورمان و خانم لیلیچ، رئیس آکادمی هنرهای زیبای دانشگاه سارایوو و مدیر بخش بین‌الملل این آکادمی دیدار کردند.

انصاری در سخنانی، با اشاره به سابقه مثبت همکاری بین این نمایندگی فرهنگی و آکادمی هنر در خصوص برگزاری کارگاه آموزشی خوشنویسی و تذهیب ایرانی در این آکادمی در اردیبهشت‌ماه گذشته و تلاش‌های صورت گرفته برای امضای تفاهم نامه بین دانشگاه سارایوو و دانشگاه هنر اصفهان، آمادگی رایزنی فرهنگی را برای توسعه ارتباطات هنری بین دانشگاهی میان دو کشور را اعلام کرد.

رایزن فرهنگی کشورمان در بوسنی و هرزگوین ضمن ابراز تشکر از رویکرد مثبت آکادمی، به ظرفیت بالای دانشگاه‌های کشورمان در حوزه مرمت آثار هنری اشاره کرد.

انصاری پیشنهاد برگزاری نمایشگاه تصاویر مینیاتورهای استاد شیخ زاده، نقاش ایرانی قرن 16 میلادی در نسخه پنج گنج حکیم نظامی که در موزه متروپلیتن نیویورک نگهداری می‌شود را مطرح کرد. 

وی در عین حال، پیشنهاد داد: همزمان با این نمایشگاه نشستی با موضوع «تأثیر ادبیات کلاسیک ایران بر هنر نقاشی و فرش ایرانی» با حضور اساتید و دانشجویان این آکادمی برگزار شود.

سطح بالای فعالیت‌های هنری در ایران

خانم لیلیچ، رئیس آکادمی هنرهای زیبای دانشگاه سارایوو ضمن تشکر از تلاش‌های صورت گرفته و استقبال از طرح‌های ارایه شده، اشاره کرد: این آکادمی زیر نظر دانشگاه سارایوو مشغول به فعالیت است و قدیمی ترین آکادمی هنر در بوسنی و هرزگوین محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سطح بالای فعالیت‌های هنری در ایران، حوزه مرمت آثار هنری را یکی از بهترین زمینه‌های همکاری بین دو کشور عنوان کرد.

خانم لیلیچ با اشاره به جنگ بوسنی و هرزگوین و آسیب دیدگی بسیاری از آثار هنری این کشور، بر اهمیت همکاری در این حوزه و استفاده از دانش طرف ایرانی تأکید و هنر خوشنویسی را از دیگر زمینه‌های جذاب برای ایشان توصیف کرد.

رئیس آکادمی هنرهای زیبای سارایوو، امضای سند تفاهم نامه همکاری را تسهیل گر روابط بین دانشگاهی و حوزه‌های تبادل استاد و دانشجو عنوان کرد.

وی با اشاره به ظرفیت نمایشگاهی این آکادمی، از همکاری این آکادمی با سفارتخانه‌های مختلف در برگزاری کارگاه‌ها و رویدادهای نمایشگاهی خبر داد.

لازم به ذکر است، متن تفاهم نامه بین دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه سارایوو تبادل شده و همچنین یک جلسه وبیناری نیز بین معاونین بین‌الملل دو دانشگاه توسط رایزنی فرهنگی کشورمان در دی‌ماه برگزار شد.

انتهای پیام/

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved