گفتوگوی دینی در مالزی؛ «اتحاد و وحدت ادیان مختلف باعث برکات فراوانی خواهد شد»
در آستانه سال نو میلادی و میلاد حضرت عیسی مسیح(ع)، حبیبرضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و «سایمون پیتر یو هون سانگ» اسقف اعظم کلیساهای مالزی در محل دفتر مرکزی کلیسای جامع مرکز ایالت ساراواک شهر کوچینگ، دیدار کردند.
ارزانی با اشاره به همزیستی مسالمتآمیز پیروان ادیان مختلف در ایران، اظهار داشت: بعد از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی حضرت امام خمینی(ره) مهم ترین رکن در کشور را تشکیل امت واحده تحت لوای اسلام عنوان کردند و بر اساس همین مدل، همه ادیان و مذاهب مختلف توانستند در فضایی وحدت آفرین در ایران در کنار یکدیگر زندگی کنند.
رایزن فرهنگی ایران در مالزی با اشاره به اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر احترام به حقوق بشر و ادیان الهی تأکید دارد، گفت: ادیان الهی از جمله زرتشتیان، یهودیان و مسیحیان در پارلمان ایران نماینده دارند و میتوانند مانند سایر شهروندان از حقوق شهروندی برخوردار شوند.
ارزانی، با اشاره به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان مظلوم در غزه و لبنان، افزود: امروز در جهان نیازمند صلح هستیم و قطعا با اتحاد ادیان الهی، صلح و آرامش برای جهانیان به ارمغان خواهد آمد.
وی توجه به معنویت و عدالت را از مباحث مشترک ادیان الهی دانست و افزود: اتحاد و وحدت ادیان مختلف باعث برکات فراوانی خواهد شد زیرا دست خدا با جماعت است.
رایزن فرهنگی ایران در مالزی گفت: در دوازدهمین دور از اجلاس گفتوگوی ادیان در واتیکان، حجتالاسلام محمدمهدی ایمانیپور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان دیدار و گفتوگو کرد که محور این گفتوگوها، اهمیت آموزش در تربیت دینی نسل جدید و تقویت ارزشهای مشترک انسانی بود.
وی ضمن دعوت از اسقف اعظم کلیساهای کاتولیک ایالت ساراواک برای حضور در گفتوگوی ادیان الهی جمهوری اسلامی ایران، پیشنهاد برگزاری کنفرانس مشترک نمایندگان مکاتب الهی مختلف با موضوع هوش مصنوعی در ایالت ساراواک را مطرح کرد.
سایمون پیتر یو هون سانگ اسقف اعظم کلیساهای کاتولیک ایالت ساراواک نیز در این دیدار، گفت: خوشبختانه در این ایالت نیز مسلمان، مسیحیان، بوداییها و ... در کنار یکدیگر به آرامی و در صلح زندگی میکنند.
وی گفت: سال گذشته در ایام ماه مبارک رمضان، مسیحیان این ایالت یک روز را روزه گرفتند و در کلیسا و کنار برادران مسلمان خود افطار کردند.
اسقف اعظم کلیساهای کاتولیک ایالت ساراواک به نمای ساختمان کلیسای جامع کوچینگ اشاره کرد و گفت: این کلیسا شبیه به خیمه و یا چادر است که نشان میدهد همه ما در این دنیا موقت هستیم و بقایی وجود ندارد، الاّ ذات مقدس پروردگار.
وی افزود: بسیاری از مراسم مذهبی مسیحیان ساراواک در این کلیسا انجام می شود و ظرفیت آن بیش از یک هزار نفر است.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
نظر خود را بنویسید.